Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amnesia Yapımcısının Yeni Oyunu Soma'nın Yapımı Bitmek Üzere


    Amnesia ile beraber oyun dünyasına son yıllarda sunulan en korkunç projelerden birisini ortaya çıkaran Frictional Games'in yeni oyunu Soma'nın çıkışına bir aylık süre kalırken, yapım aşaması sorunsuz ilerliyor. Firma, yapım süreciyle ilgili gelinen son noktayı bir yazıyla beraber paylaştı.
 
    Soma'nın içerik üretiminin haftaya tamamlanacağını belirten firma yetkilileri, geriye kalan zamanda bug temizlemeyle ve oyunu optimize etmeyle uğraşacaklarını söylediler. 5 yıldan beri geliştirilen korku oyunu Soma, 22 Eylül'de piyasaya çıkacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
frictional games soma sony playstation
Microsoft: "Sea of Thieves, Rare'in Yapmış Olduğu En İyi Oyun Olacak" Black Ops 3'ün PS4 Betası Uzatıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.8.2015 18:42:00

0
Amnesia dark descent : kasvetli bir şatoda,zindanlar,ve onunda altında şato sahibinin(adını unuttum) farklı bir boyuta gitmek için yaptığı akıl almaz deneyleri,işkenceleri yaptığı korkunç mekanlarda geçiyordu,hikayesi,oynanış yapısı çok güzeldi. Amnesia machine for pigs : değişik fabrikalarda,şehrin karanlık sokaklarında,lüks malikanede geçiyordu.Amerika kıtasında yaşadıklarından etkilenip(yerlilerin ayinleri,kurban etmeleri,avrupalıların acımasız sömürge politikaları) Akıl sağlığını yitiren bir adamı oswald mandusu yönetiyorduk.İlk oyuna kıyasladığımızda basitleştirilmiş oynanış,düşmanlarımızın korkunç olmaması,ve vasat hikayesiyle çok kötü bir oyundu. umarım gerçek amnesia ruhunu somaya yansıtabilirler.Yeter ki ikinci oyunu örnek almasınlar...

Vl.Murad

24.8.2015 20:53:24

0
Oyun yine tek platform PC'ye mi gelecek?

Megathrone26

24.8.2015 17:39:47

0
Bakalım bu sefer de amnesia daki kadar korkutabilecekler mi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
SOMA
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız