Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon Oyunu Winter Ember 19 Nisan'da Tüm Platformlara Geliyor

 
 
Yayıncı Blowfish Studios ve geliştirici Sky Machine Studios, sandbox aksiyon oyunu Winter Ember'ın 19 Nisan'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Bir Switch versiyonun da yayınlanması planlanıyor. Oyun ek olarak İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, Rusça, Slovakça, Japonca ve Çince (Basitleştirilmiş ve Geleneksel) dil seçeneklerini destekliyor.
 
Siz, ailenizin mirasını mahveden ve tarih kitaplarından silen bir katliamdan sağ kurtulan Arthur Artorias'sınız. Öldüğünüz sanılıyor ancak sekiz yıl sonra sağ olarak ortaya çıkıyorsunuz. Aklınızda tek bir şey var: İntikam..
 
Karanlık bir hikayeyi çözmek için maceraya çıkın. Arthur olarak gölgelere bağlı kalmalı, evlere sızmalı ve gizli geçitleri keşfetmelisiniz. Bunları yaparken fark edilmemeye dikkat edin.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu gizlilik aksiyon
Aksiyon RYO Oyunu Dungeon Defenders: Going Rogue Duyuruldu Starfield Baş Tasarımcısı: Oyuncular Akıllarını Kaybedecek

mahsur kalan adam

30.3.2022 15:10:34

0
İzometrik güzel
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız