Aral'dan Yaz Kampanyası

Ersin Kılıç


     Yaz aylarının en sıcak kampanyası Aral’dan! Türkiye’de bilgisayar ve playstation oyun denildiği anda ilk akla gelen isim Aral, içinizi ısıtacak yep yeni bir kampanya ile Yaz’a ‘merhaba’ diyor…

     Yaz aylarının eğlencesi oyunlar kaçırılmayacak bir yaz fırsatı kapınızı çalıyor. 01 Temmuz tarihine kadar birbirinden güzel yüzlerce farklı oyunda geçerli olacak kampanyada, spordan maceraya, araba yarışından aksiyona kadar birçok farklı türde oyun % 50’ye varan indirimlerle oyunseverlerin beğenisine sunulacak. Belirtilen tarihler arasında tüm satış noktalarında geçerli olacak kampanyada, her keseye uygun cazip fiyatlı ürünler prestijli mağazaların raflarını süsleyecek.
 
     Yaz keyfinizi ikiye katlayacak kampanya için geri sayım başladı. Playstation 3, Playstation 2, PSP, PS Vita, XBOX, WII, DS, 3 DS ve Bilgisayar oyunlarında geçerli olacak kampanyadan faydalanın, birbirinden eğlenceli oyunları koleksiyonunuza ekleme fırsatı yakalayın.

     Kampanyaların takibi, güncel oyun bilgilerinden haberdar olmak için; www.facebook.com/aralgame adresini beğenebilir ya da www.twitter.com/aralgame adresini takip edebilirsiniz.
 
 
Basın Bülteni