Black Ops 2'den Yeni Bir "Karıncalı" Görsel

Tunahan Başol


     Dün Call of Duty: Black Ops 2 için bir geri sayım başlatıldığını, 1 Mayıs'ta ilk detayların geleceğini ve yayınlanan bazı görselleri sizlerle paylaşmıştık. İlk yayınlanan karıncalı görselin bir "quadrotor drone" olduğu dikkatli kullanıcıların gözünden kaçmamış ve bu iddia videolarla desteklenmişti. Sonuç olarak, resmi Call of Duty sitesinde de görsele tıkladığınız da ulaşacağınız video, dün akşam sizlerle paylaştığımız videoyla aynı çıkmış yani "quadrotor drone" bir nevi onaylanmıştı.
 
     Bugün ise Call of Duty'nin resmi sitesinde yeni bir görsel daha açıldı. Aşağıda da görebileceğiniz gibi yayınlanan resim aslında o kadar gizemli değil. Dün yayınlanan haberimizdeki videoyu izleyen dikkatli kullanıcılarımız "Tacitus" yazısını hatırlayacaklardır. Hatırlayamayanlar için de dün yayınladığımız "quadrotor drone" videosunun sahibi FPSRussia adlı Youtube kullanıcısının tişörtünde de "Tacitus" yazısının bulunduğunu hatırlatalım.
 
 
 
 
 
     Dün yayınlanan görsel gibi, bu görsel de açıklığa kavuştuğunda bir video yayınlanabilir. Eğer sizde bu görselden ne çıkacağını merak ediyorsanız takipte kalın.