Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

uDraw'ın Amerika Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu

  
     THQ'nun Gamescom'da ilk defa gün yüzüne çıkardığı çizim tableti uDraw'ın Amerika için çıkış tarihi ve fiyatı bugün yapılan duyuru ile birlikte belli oldu. Sadece Wii için çalışacak olan aksesuar eşsiz bir çizim deneyimi ve oyun tecrübesi vaat ediyor. 
 
    uDraw Studio oyunu ile birlikte çıkışını Amerika için 14 Kasım'da yapacağı açıklanan tabletin fiyatı 69.99 dolar olarak belirlendi. Avrupa çıkış tarihi ise açıklanmadı.  Ancak Kasım ayı içerisinde çıkabileceği düşünülüyor. Aynı zamanda tabletin çıkışı ile birlikte aksesuara uyumlu bazı oyunlar da eş zamanlı olarak raflardaki yerini alacak. uDraw GameTablet – Pictionary™ ve Dood’s Big Adventure™ adlı oyunlar tabletin çıkış tarihi olan 14 Kasım'da Amerika'da çıkışını yapacaklar ve 29.99 dolar fiyat etiketiyle satılacaklar. Tablete uyumlu daha fazla oyunun ileriki tarihlerde çıkacağı ayrıca verilen bilgiler arasında yer alıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
uDraw THQ Amerika çıkış tarihi fiyat
Ubisoft'un Tavşanları TV Dizisi Oluyor Zeno Clash'in Geliştiricilerinden "Rock of Ages"

Antrim

16.10.2010 20:18:22

0
fiyatı uygun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
uDraw
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız