Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İsveç Tankları Namlularını World of Tanks Konsol Sürümlerine Dikti

 
      World of Tanks konsol sürümlerinin 9. tank ailesi er meydanlarına çıkmaya hazır. İsveç tank birliği bugün itibariyle World of Tanks PlayStation 4 ve Xbox versiyonlarında yerini alırken önümüzdeki günlerde satışa sunulacak olan Xbox One X'te ise halihazırda ekli olarak gelecek.

     İsveç tankları 20 yeni tankı konsol oyuncularının beğenisine sunuyor. Bu teknoloji ağacının tepesinde 10. seviye ağır tank Kranvagn oturmakta. Aracın, oyunun sıkı hayranları için popüler 10. seviye tanklar arasında yer alan AMX 50B ve T57'e alternatif olabileceğini söyleyebiliriz.

     Tank avcıları alt seviyelerde oyuncuların aşina oldukları genel özelliklere sahipken 7. seviyeye gelindiğinde oyunun tüm dinamiklerini alt üst edebilecek seçeneklere sahip oluyorlar. UDES 03'ten Strv 103B'ye uzanan tüm araçlar iki yeni oynanış stiliyle geliyor. Bu stillerin ilki olan kuşatma, savaş meydanında üstünlük sizin takımınızdayken hızından feda edip hasar oranınızı arttırmaya yararken ikincisi olan gezi ise hasar oranınızdan fedakarlık ederek hızınızı köklemenize yarıyor. Özellikle köşeye sıkıştığınızda başvurabileceğiniz bir oynanış seçeneği bu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Wargaming.net PC Xbox One PS4 Strateji World of Tanks mmo f2p
Samsung Galaxy, League of Legends Dünya Şampiyonu Oldu Marvel vs. Capcom: Infinite Dağıtım Sayısı Açıklandı

veterangamer

6.11.2017 17:53:38

0
Bir Wtf e100 değil
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Tanks ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız