Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İşte Pokemon: Black & White 2'nin Kapak Resmi

 
    Nintendo, Pokémon Black & White 2'nin kapak resmini yayınladı. Black Kyurem ve White Kyurem olarak 2 farklı sürüm ile piyasaya çıkacak olan oyunun kapak resimlerini aşağıdan görebilirsiniz.
 
    DS'te milyonlarca satmayı başaran Black & White'ın devam sürümü, Avrupa'ya Eylül ve Aralık ayları arasında çıkış yapacak. Pokemon hayranları için birçok sürprizi barındıracağı söylenen oyun için nefesler tutuldu.
 



Bu haberin bağlantısı
URL
pokemon black&white 2 pokemon black&white kapak resmi game freak nintendo nintendo ds nintendo 3ds
SpiderMan'in Yeni Videosu Umut Verici Mass Effect 3'ün İlk Hafta Satış Rakamı Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

13.8.2012 03:09:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: intercityfirm1895

pokemon zaten gelmiş geçmiş en çok satan ikinci oyun serisi. 250 milyonun üzerinde satmış durumda. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım değil mi ama?
Birader tereciye tere satmaya kalkma Senle tartışacak değilim ancak söylediğim şey şuan ki yapısından daha ileri götürülmesi için..3d olarak fps veya tps tarzında olması yönünde eleştirdim.. Ve söyledğim tarzda bir oyun olarak yapılmış olsaydı şimdilki satış rakamlarının emin ol 3 katına ulaşırdı.. Ben sadece nintendoya sıkışıp kaldığı yönünde söyledim yazdığımı bence iyi oku Çoklu platform oynu olsaydı sence 200 mü yoksa 250 milyondan kaç kat daha fazla satardı sence?

intercityfirm1895

12.8.2012 16:49:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: cocoloccomaya aga japonlar memnunda şu oyunun potansiyeli o kadar çok ki sıkıştırıp kaldılar nintendoya.. oysa rockstar yada ne bileyim iyi bir firmada olsa öyle bir oyun olur ki gelmiş geçmiş tüm zamanların en çok satan ve oynanan oynu olurdu..hele hele multiplayer open world tarzı..şöyle güzel 3d grafiklerle vs..facebookda halen daha ''Monster Galaxy'' oynuyorum..şu pokemon bile yıllardır aynı..en azından Hereos tarzı bişeyler yapsınlar onada razıyım..
pokemon zaten gelmiş geçmiş en çok satan ikinci oyun serisi. 250 milyonun üzerinde satmış durumda. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım değil mi ama?

MrKerberoS

16.3.2012 21:39:20

0
Ds'e çıkararak kendilerine iyilik bize kötülük yapmış oldular

Theturkishgamer1

16.3.2012 09:56:57

+1
merak ediyorum hangi salak eksilemiş.

- The Stig -

16.3.2012 00:15:54

-1
aga japonlar memnunda şu oyunun potansiyeli o kadar çok ki sıkıştırıp kaldılar nintendoya.. oysa rockstar yada ne bileyim iyi bir firmada olsa öyle bir oyun olur ki gelmiş geçmiş tüm zamanların en çok satan ve oynanan oynu olurdu..hele hele multiplayer open world tarzı..şöyle güzel 3d grafiklerle vs..facebookda halen daha ''Monster Galaxy'' oynuyorum..şu pokemon bile yıllardır aynı..en azından Hereos tarzı bişeyler yapsınlar onada razıyım..

GoldPunch

15.3.2012 21:22:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Adam gibi üç boyutlu grafiklerle Pokemon MMO yapsaydınız da oynasaydık, hiç değerlendiremiyorsunuz bu elinizdeki hayran kitlesini.
Ellerindeki batılı hayran kitlesini değerlendiremiyorlar. Yoksa Japon halkı memnun.

BSC Misafiri

15.3.2012 19:36:02

0
Adam gibi üç boyutlu grafiklerle Pokemon MMO yapsaydınız da oynasaydık, hiç değerlendiremiyorsunuz bu elinizdeki hayran kitlesini.

Theturkishgamer1

15.3.2012 18:28:57

-2
Çok güzel.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pokemon Black & White 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız