Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İptal Edilen Batman vs Superman Filminin Detayları Paylaşıldı

 
A Beautiful Mind, Fringe ve Batman and Robin gibi filmlerin yapımcısı ve senaristi olan Akiva Goldsman, 2000'lerin başında planlanan, ancak iptal edilen Batman vs Superman filmi ile ilgili detayları açıkladı.
 
Öncelikle filmde Batman rolü için Colin Farell'ı, Superman  rolü için de Jude Law'ı düşünmüşler. Hikaye Bruce Wayne'in, Alfred'ın ölmesinden ve bir kadına aşık olmasından sonra Batman olmayı bırakmasıyla başlıyor. Sonrasında ise Joker, Wayne'in aşık olduğu kadını öldürüyor. Bir süre sonra Bruce Wayne'in aşık olduğu kadının, Joker'in bir planı olduğu ve her şeyin yalan olduğu ortaya çıkıyor.
 
Hikaye çok depresif bir Batman'i işleyecekmiş gibi duruyor. Her şekilde de sanırım 2016'da yayınlanan Batman vs Superman filminden iyi olurdu. Filmin yönetmeni Wolfgang Petersen, Truva için çalışmalara başlayınca bu proje kenara bırakılmış ve bir daha da dönülmemiş.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber batman superman batman vs superman iptal edilen film Akiva Goldsman
Titans'ın 3. Sezonunun Çekimleri En Yakın Zamanda Başlayacak Sweet Tooth Çizgi Roman Serisinin Dizi Uyarlaması Geliyor, Yapımcı Robert Downey Jr.
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

redoracle

17.5.2020 21:00:55

0
Batman and Robin en kötü dc filmidir o yüzden iyi olmayacağı kesin diyebilirim, batman vs sups fena değildi ama o luthor çok kötüydü başka oyuncu mu yoktu da bu elemanı bulmuşlar bu kadar zorlama bi luthor olamazdı heralde,ayrıca film senaryoda da biraz sıkıntılıydı keşke daha yaratıcı bi senaryo olabilseymiş ve bazı olayları çok çabuk oldu bittiye getirmişler bazıları yarım kalmıştı.

serkanapaydin

16.5.2020 21:18:44

0
Colin Farell penguen rolü için düşünülüyor yazıyordu her yerde. Ne ara Batman'a terfii etti?

BSC Misafiri

16.5.2020 17:34:50

0
Batman v Superman filmindeki film çok güzeldi ama çok saçma olan bir kaç yeri söyleyeceğim: 1- Martha 2- Batman zekidir, dedektiftir ama aynı zamanda Suikastçiler Birliği tarafından eğitilmiştir. Ama filmde çok kaba bir Batman vardı. 3- Batman da öldürmemeye çalışır zaten filmde Superman'in önceki filmde savaşırken binaların yıkılması ve masumların zarar görmesinden dolayı ona düşman. Ama gel gör ki maşallah yakıp yıkıyor o da burada bir anlam karmaşası var..

v. Persie

16.5.2020 13:03:07

+1
Kusura bakmayin da son cikan Batman v Superman tam bir rezaletti. Guzel tarafi olarak hatirlayabilecegim tek kisim bitime dogru olan depodaki sahne olabilir

Gye_Baek

16.5.2020 12:50:06

+2
İyi ki iptal edilmiş. Hikaye leş duruyor, 3. Sınıf aşk filmleri temasında.

Jack Rabbit Slims

16.5.2020 12:20:20

+4
Tam onu diyecektim. Bence Marvel filmlerinden çok daha güzeldi. Evde extended editionını izledim üç küsür saat, eziyete hazırladım kendimi. Normalde filmleri günlere bölüp izlerim ona rağmen tek oturuşta bitirdim ben bu filmi. Filmde diğer süper kahraman filmlerinde olmayan bir şey vardı, bir FİKİR vardı. Siz kötüsünüzü böööö biz iyiyiz sizi döveceğiz sığlığında değildi, kendince iyilik için savaşan iki süper kahramanın iyilik kavramına bakışlarındaki fark vardı orada. Bu sığ süper kahraman filmleri arasında ondan tutmamış olabilir.

BSC Misafiri

16.5.2020 12:12:22

+2
Her güzel aksiyonu olan filme de güzel film diyemeyiz.

Lord Melkor

16.5.2020 11:58:55

0
"Her şekilde de sanırım 2016'da yayınlanan Batman vs Superman filminden iyi olurdu." Bence Batman v Superman filmine karşı yürütülen linç yersizdi. Abartıldığı kadar kötü bir film değil ama günümüzün linç kültürü sağolsun kimsenin kendi fikri yok ana akıma dahil olup zombi gibi takip ediyorlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız