Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İngiltere'de 3DS Ön Alımına Büyük İlgi Var

Bu cihazı satın almak için sabırsızlanan milyonlarca oyuncu var

      İngiltere'de Nintendo 3DS'in ön alımlarına büyük ilgi gösteriliyor. Perakendecilere göre Nintendo, bu talebi karşılamak için Wii'nin piyasaya çıkışındaki miktardan daha fazla 3DS'i mağazalara sunmak zorunda kalabilir.
 
      MCV'nin haberine göre ön alımdaki yoğun talep Nintendo'yu üretim ve ikmali hızlandırmak zorunda bırakacak, aksi takdirde rafların kısa sürede boşalabileceği söyleniyor. MCV yine perakendecilere dayanarak 3DS'in ön siparişlerinin Wii'ye geçmesinin beklendiğini bildiriyor.
 
      HMV patronu Simon Fox ise 3DS'in oyunculuğu bir üst düzeye taşıyacak harika bir teknoloji olduğunu, bu cihazın aklını başından aldığını ve 3DS'in dünya çapında en büyük piyasaya çıkışlardan birisini yapacağını düşündüğünü söyledi.

      25 Mart'ta Avrupa'da piyasaya çıkacak olan 3DS'in aynı tarihlerde ülkemizdeki mağazalarda da görülmesini bekliyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Nintendo 3DS Nintendo 3DS
Rhythm Heaven'in Wii Versiyonundan Video Explodemon'un Yapım Aşamaları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.1.2011 10:22:15

0
Dunyadan haberiniz yok bos konusuyorsunuz. 3dse cocuk oyunlari mi cikiyor? Street fighter, resident evil, mgs, vb.cocuk oyunumu oldu simdi 3ds e cikacagi icin. Ne cahil cuheyla var su ulkede yahu. Siz psp2 alin nintendo urunlerine sizin kafaniz basmaz zaten.

Chip n Dale

29.1.2011 22:15:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: atahan12 @NarutoTR Psp zaten eski bir aletti.Daha bugün sattım :D Parasına ekliyip psp2 yi bekleyeceğim.Psp nin eksikleri vardı bunu herkes biliyor ancak çıkan oyunlar mario veya pokemon gibi küçük çocuklar için değildi genellikle.3ds in ds e eklediği pek bir şey de yok.Gözlüksüz 3d evet çok iyi olmasına rağmen çabuk göz yorar.Her 30 dk de bir oyunu bırakmak gerekir doğru düzgün oynamak için.Psp nin eksikleri kapatılmışken psp 2 ye neden kötü diyorsunuz anlamıyorum.Aletin çıkmasına çok var neler olacağı bilinmez tabi :)
Hayatında bir kere Mario yada Pokemon oynadın mı?Hadi Mario'yu anladım çocukca diyebilirsin(ki değil).Pokemon neden çocukca oluyor?Sadece kan ve şiddet olmadığı için mi?Ben hayatımda PSP kadar sıkıcı bir alet görmedim.Sadece ama sadece oyun anlamında grafik var başka birşey yok.Elime 2-3 kere geçti PSP ve hepsindede yarım saat sonra sıkıldım.PSP'de en fazla 2-3 tane eğlenceli oyun vardır,aksini iddaa eden fanboydur yada oyun hakkında zerre kadar bilgisi yoktur

atahan12

29.1.2011 19:06:13

0
@NarutoTR Psp zaten eski bir aletti.Daha bugün sattım :D Parasına ekliyip psp2 yi bekleyeceğim.Psp nin eksikleri vardı bunu herkes biliyor ancak çıkan oyunlar mario veya pokemon gibi küçük çocuklar için değildi genellikle.3ds in ds e eklediği pek bir şey de yok.Gözlüksüz 3d evet çok iyi olmasına rağmen çabuk göz yorar.Her 30 dk de bir oyunu bırakmak gerekir doğru düzgün oynamak için.Psp nin eksikleri kapatılmışken psp 2 ye neden kötü diyorsunuz anlamıyorum.Aletin çıkmasına çok var neler olacağı bilinmez tabi :)

_giray_

29.1.2011 13:23:59

0
DS'de çok rezil kontrol ve eğlence anlayışı vardı.O ne ya sürüklüyorsun atlatıyorsun başka bir şey yapmıyorsun.Zamanında PSP ile değiştim mahalledeki çocuklar bile daha çok PSP'yi sevdi.Ama çoğu kişi pokemon vb. oyun var diye alıyor.Diğerleri ise eğlenmek için (şahsen hiç eğlenemedim o rezil tek düzelikten) aldı.

NarutoTR

29.1.2011 12:44:01

0
@atahan12 Çünkü Psp2 de eğlence yine olmayacak bunu biliyorum çünkü bende psp war ve hiç eğlenceli deyil ve bu yüzden 3DS yine geçicek bu arada ps3 olan ztn psp2 gibi bir konsolu asla almaz bu arada sende bir çocuksun heraldeki artistlenmeye çalışmıssın

carl97

29.1.2011 12:30:47

0
ben ikisini de alcam nede olsa 3ds bu mart çıkıyor psp2 ise 2011 sonu çıkıyor para biriktirip ikisinide alıcam

Antrim

29.1.2011 11:35:42

0
psp2 daha hardcore oyuncuları kapsayacak için bence psp2'yi bekleyin derim.

Jack Rabbit Slims

29.1.2011 11:10:48

0
Mantığa bak niye PsP2'yi seçsinler ki? Ps3'le aynı çoğu çıkış oyunu zaten, pek bir yenilik getirdiği de yok oyun piyasasına. İnsanlar neden oyunda herşeyi grafik zannediyor anlamak mümkün değil...

atahan12

29.1.2011 11:09:15

0
Büyük ihtimalle çoğu kişi çocukları için alacak.Psp2 dururken niye bunu seçsinler ki :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız