Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

inFamous 2'ye Yeni Ön Sipariş İçerikleri

inFamous 2, görev yaratma editörü ile birlikte geliyor.
 
     PlayStation Network'te yaşanan sıkıntılar nedeniyle inFamous 2 için planlanan beta, geniş bir oyuncu kitlesine ulaşamamıştı. Bu nedenle Sony, oyuncuları motive etmek için yeni ön sipariş içerikleri duyurdu.
 
     inFamous 2 için ön sipariş verdiğinizde 4 yeni oyun içi eşyaya (Bir kostüm, üç silah) sahip olacaksınız. Oynanışı değiştiren Reaper kostümü, Sly's Cane, mağara adamı sopası ve samuray kılıcı olmak üzere dört eşyaya ücretsiz sahip oluyorsunuz.
 
     Bu eşyalara sahip olabilmek için oyunun standart ya da 100$'lık Hero versiyonu için ön sipariş vermeniz yeterli oluyor. Eğer ana hikayeyi kaçırdıysanız Sony'nin Welcome Back programı kapsamında ilk oyuna ücretsiz sahip olabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Sucker Punch Sony infamous 2 PS3 Action Ön Sipariş
Anarchy Reigns'ten Ekran Görüntüleri Çin'den FPS Oyunu Geliyor

BSC Misafiri

20.5.2011 14:02:26

+1
Türkiye'de daha ön sipariş açılmadı ki sipariş edelim :( umarım bizde bu fırsatlardan yararlanırız. Nede olsa sony centerlardan orjinal ve önsipariş yaparak alacağız. Tıpkı Killzone 3, GT5 gibi. Türkçe oyunlara destek manasında ;)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
inFamous 2
+ TAKİBE
AL
27 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız