Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İlk Gears of War'ın Xbox One Sürümünden Detaylar Sızdırıldı


       Bugün sizlere yeni bir Gears of War sitesinin açıldığını aktarmıştık. Bu resmi sitenin Rusça sürümünde ilk Gears of War oyununun Xbox One sürümüne ait bilgiler erkenden paylaşıldı.
 
       Yayınlanan bilgilere göre Gears of War'un Xbox One sürümünde 90 dakikalık yeni bir içerik bulunacak. Bunun yanında düşmanı işaretleme veya geliştirilmiş hassasiyet ayarları gibi Gears of War 3'te gördüğümüz özellikler Gears of War'ın Xbox One sürümünde  yer alacak. 
 
       Bilgiler arasında oyunun Xbox One'da 60 fps'de çalışacağı da söyleniyor. Bunların yanında oyunda adanmış sunucuların, Team Fight", "King of the Hill" gibi yeni multiplayer oyun modlarının, ve oyunun multiplayer modunda Gears of War 3'ten 17 karakterin bulunacağı verilen bilgiler arasında.
 
       İlk Gears of War oyunun Xbox One sürümü yanında yeni Gears of War oyunu önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan Microsoft'un E3 sunumunda duyurulacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak polygon.com gears of war gears of war 2 gears of war 3 gears of war collection xbox 360 pc xbox one microsoft epic games blacktusk studios remastered cog marcus fenix
Mother Serisinin İlk Oyunu Earthbound: Beginnings Adı Altında Wii U'ya Geldi Monster Hunter Benzeri Oynanış Sunan Toukiden: Kiwami PC için Duyuruldu

Apoc

15.6.2015 20:56:34

0
şuan tanıtıyorlar oyunu e3 te
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears of War
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız