Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

id Software: Rage'i Unutmadık


    id Software tarafından geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen, ancak gerek puanları, gerekse hataları yüzünden istediği yerlere pek de gelemeyen Rage için desteğin süreceği doğrulandı
 
   Stüdyo direktörü Sam Willits, yakın zamanda oyun ile ilgili yeni bir şeyler yapacaklarını belirtti. Ayrıca oyunu asla unutmadıklarını da kaydeden Willits, oyuncuların kendilerini takip etmesini ve gelecek olan duyuruları beklemesini istediğini dile getirdi.
 
   Bu konuşmaların ardından Doom 4 ile ilgili de bir bilgi beklemiştik, ancak ne yazık ki yine kendisiyle ilgili bir bilgi alamadık. 2008 yılından bu yana geliştirildiği belirtilen oyundan uzun zamandır haber alınamıyor.
    

Bu haberin bağlantısı
URL
Rage id Software id5 tech Bethesda PC PS3 Xbox 360 iPhone
Hitman'deki Rahibelerin Dosyası Açılıyor (Video) Sleeping Dogs'tan Dövüş Dinamiklerine Özel Video

BSC Misafiri

6.7.2012 10:47:09

0
Bence unutun. Oyunda ne konuya dair nede oynanışa dair hiçbirşey yok. Grafikleri güzel ama oda pc de sorunlu. Siz bize güzel bir doom 4 yapın ki affedelim. Yediğim kazığın haddi hesabı yok bu rage yüzünden...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rage ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
44 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız