Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

id Software: Quake veya Wolfenstein Yapabiliriz

Quake 4 başarılı bir oyundu, ama bu seri çok daha iyisini hak ediyor

     id Software oyun dünyasına damgasını vurmuş geliştiricilerden birisidir. Bir çok ünlü oyuna imza atan şirket 1991 yılında kurulmuştu ve 2009 yılında Bethesda'nın da sahibi olan ZeniMax Media tarafından satın alındı. Şu sıralar Rage adlı yepyeni bir oyun üzerinde çalışan id Software efsanelerini de yeniden canlandırmaya hazır.

     id Software'den Jason Kim'in açıklamasına göre eğer oyuncular isterse firma olarak Quake ve Wolfenstein'ın yeni oyunlarını yapmaya hazırlar. Şu an bu oyunlarla ilgili bir çalışmalarının olmadığını da belirten yetkili, oyuncuların id Software'in yeniliklerine açık olduğunu ve geliştirikleri oyunlardan zevk duyacaklarını düşündüğünü söyledi.
 
    Rage üzerinde yoğun çalışmalarını sürdüren id Software bizim yeni bir oyun istememiz yerine, harika yeniliklerle karşımıza çıkıp bizi etkilese ve bu oyunları istememizi sağlasa daha etkili olmaz mı?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingeverything Rage id Software id5 tech Bethesda PC PS3 Xbox 360 iPhone
The Elder Scrolls V: Skyrim'den Yeni Ayrıntılar Silicon Knights, Too Human Trilogy Yapmaya Kararlı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

3.5.2011 17:26:51

0
İkisini de Raven ile yapmışlardı o da kaliteyi düşürdü ama id gibi firmalar eski başarıyı yeniden yakalarlar mı tartışma konu..RAGE ile belli olacak bakalım Doom 4 çıksın sonra 3 tam beklenen gibi değildi..Ondan sonra Quake'e gelir sıra..Quake MP kralıydı IV seriye yakışmamıştı bu devirde MP'si fena tutan bir oyun yapmayı düşünüyorsa id çok sıkı çalışmalı..

BSC Misafiri

3.5.2011 08:52:07

0
Doom 4 istiyorum ya hem de ID TECH 5 grafik moturuyla bekletmeyin bizi ID SOFTWARE kafama estiğinde hala Doom 3 oynuyorum çıkarın artık Doom 4 ü yetti gari :(

BSC Misafiri

3.5.2011 00:14:39

+2
Doom 4 ne zaman çıkacak hacı onu söyleyiver.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rage ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
44 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız