Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

iPhone için Street Fighter Detayları Açıklandı

 
 
    Capcom'un yeni nesil konsollardaki Street Fighter IV fırtınasını gördükten sonra bu oyunun suyunu çıkarana dek neredeyse her platforma çıkarma isteğini bir süredir yakından izliyoruz.
 
   Yakında çıkaracakları Super Street Fighter IV bir yana iPhone ve iPod Touch'a da çıkacak olan Street Fighter IV'ü iPhone sahipleri nasıl oynayacaklarını kara kara düşünmek zorunda bırakıldılar.
 
    Şimdi bu oynanış hakkındaki kara bulutlar kalkıyor ve Capcom epik haline gelen Street Fighter IV'ün Apple ürünlerinde nasıl çalışacağını açıklayarak bize sonunda derin bir nefes aldırıyor.
 
 
    Capcom'un oynanış konusu ile ilgili açıklamalarına göre iPhone ve iPod Touch üzerindeki herhangi bir yere tuş dizilimini ve yön tuşlarını koyarak oyunu oynayabileceğimiz açıklandı. Transparanlığını da ekran üzerinde istediğimiz gibi azaltıp arttırabileceğimiz söylenirken bunun kullanışlı olup olmayacağı kafalarda biraz soru işareti de bırakmadı değil...
 
    Bunun dışında SF IV'ün iPhone ve iPod Touch versiyonlarının sadece 8 karakter barındıracağı açıklandı. Bunun epey az bir rakam olması biraz hayal kırıklığına uğratacak sanırım... Şimdiye dek açıklanmasa da tahminlere göre Ken, Ryu ve Guile'ın yanısıra Chun-Li, Balrog'un da oyunda olabileceği düşünülüyor.
 
    Challenge Mod'un oyuna dahil olacağı açıklanırken diğer modların henüz olup olmayacağı ise belirsizliğini koruyor. iPhone ve iPod Touch SF IV'ünün Super Street Fighter IV'den birkaç hafta önce çıkacağı büyük ihtimalle Mart ayının ortaları olacağı tahmin ediliyor.
 
    Oyunun Amerika'da 9.99 dolara satılacağı açıklanırken İngiltere ve Avrupa için ise henüz bir fiyat biçilmemesine rağmen yakın zamanda bunun netlik kazanacağı tahmin ediliyor.
 
Street Fighter IV'ü iPhone'da ellerinizin yarısı ekranı kaplarken oynamak zevk verir mi bilemeyiz ancak oyuna epey bir Apple kullanıcısının şimdiden göz diktiğini biliyoruz.
 

 
 
Kaynak

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Ryu Ken Chun-Li Guile combo kombo
Abyssea da Neyin Nesi Square? 3D Dot Game Heroes'dan Yeni Görüntüler

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter IV ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız