Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

iPad Oyunları Kaç Para Olacak ?

iPad, iPhone gibi pazarının lideri konumuna geçebilecek mi ?
 
     Apple, her ne kadar iPhone'u oyun konsolu olarak görmesede telefonun oyun endüstrisinde hatırı sayılır bir başarıya imza attığı ve el konsolu PSP'den bile hareketli bir pazara sahip olduğu bilinen bir gerçek.
 
     Hal böyle olunca herkes iPad'in yeni özellikleriyle birlikte oyun dünyasına neler katacağını merakla bekliyor. Oyun endüstrisini yakından takip eden MCV, bu hafta sonu çıkacak olan iPad çıkışında Apple Store'da hazır olacak iPad'e uyarlanmış Mirror's Edge ve Command & Conquer : Red Alert'ın  14.99 $ fiyat etiketi ile satışa sunulacağını ve bu fiyatların Avrupa'ya yansımasının 9.99 - 11.99 paund arasında olacağını açıkladı.
 
     Bu noktada iPad'in yandaşı EA yapımı Red Alert'in normalde bir hayli ucuz olmasına rağmen iPad versiyonunun pahalıya satışa sunulmasıda dikkatlerden kaçmadı. Şu da varki; GTA : Chinatown Wars DS ve PSP için 29.99 paund'dan satılırken iPhone için 5.99 paund ile Apple Store'da yer almıştı.
 

 
Kaynak 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ipad ipad oyunu fiyat
Microsoft, Rakip Gamepad Firmasına Dava Açtı Birbirinden Çılgın Just Cause 2 Video'ları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız