Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

iD Software Yeni Elemanlar Arıyor


     Doom 3 ve Rage sonrasında sessizliğe bürünen id Software'in şu sıralar Doom 4 üzerinde çalıştığını biliyoruz. Muhtemelen PC'nin yanı sıra yeni nesil konsollar için piyasaya çıkacak bu oyunun dışında firmanın yeni projeleri de yolda olabilir.
 
    id Software verdiği iş ilanında çevresel konsept sanatçısı ile tasarım yönetmeni gibi alanlara eleman aradığını açıkladı. Doom 4'ün uzun süredir yapım aşamasında olduğunu göz önüne alırsak bu iş ilanları muhtemelen yeni bir oyun için diyebiliriz.
 
     Oyun dünyasına damgasını vurmuş geliştiricilerden biri olan id Software bakalım ne tür planlar yapıyor. Eminiz büyük bir sürprizleri vardır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Doom Doom 4 id Software John Carmack
GTA V İlk Ayda 1 Milyar Dolar Gelir Getirir Gabe Newell: "Asıl Yenilik PC'de Yaşanıyor"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

17.9.2013 05:44:10

0
id Software gibi köklü , zamanında oyun sektörünü değiştirmiş firmaların bu kadar sessiz kalmaması gerekiyor.İyi başka bir firma değilde Bethesda gibi başka kaliteli bir firma satın aldı ve satın aldıktan sonra id'in tüm oyun serilerini 'bu markaların şu an değeri ne kadar' amacıyla bir bir çıkartıyor iyi de yapıyor.Tabi bu arada id den büyük işten çıkarmalarda oldu umarım firmayı etkilemez.

Hoid

17.9.2013 00:41:56

+3
VALVE ve ID SOFTWARE bunlarsız bir hayat düşünemiyorum bile...

Artizt

16.9.2013 23:59:55

0
Quake 5'in gelmesi gerekir. Quake 3'ün mp'si öldü bana göre, millet paso mod'lu oynuyor. Quake 4 te zaten tutmadı. Harika bir Quake 5 bekleriz.

iamburak

16.9.2013 23:45:21

0
Çok uzun süredir devamını beklediğim 2 oyun var ikisinden de tam anlamıyla bir haber yok. 1. Half Life 3 2. Doom 4 Doom 4'ü üçüncü oyunun devamı sanıyordum öyle olmayacağını öğrendiğimde bayağı moralim bozulmuştu ancak ID Software'in gerilim ve aksiyon hissini çok iyi yansıttığını bildiğim için güvenim sonsuz.

FantasyFiRe

16.9.2013 22:56:58

0
quake 5 çıkarsa çok sevinirim ama rage gibi bir oyun olursa da iyi olur. Rage bir çok kişi tarafından gereğinden fazla eleştirildi bence konu ve atmosfer olarak gayet güzel oyundu

BSC Misafiri

16.9.2013 22:45:06

+2
QUAKE 5

xLordRealx

16.9.2013 22:19:16

0
Bence Rage potansiyeli olan, gelecek vadeden bir oyundu. Çok eleştiriye maruz kaldı ama ID bu oyunu kat kat geliştirebilir. Diğer serilerinde bir sıkıntı yok zaten, aynı kaliteyi tekrar sunsalar yeter. Doom 4'ten sonra Rage yapmaya devam edeceklerini söylemişlerdi zaten, ilan muhtemelen Rage 2 içindir.

RedBearded

16.9.2013 21:56:28

+2
Koskoca Id Software FPS türünü oyun dünyasına sunan firma Elinde Quake Doom Wolfenstein gibi seriler var ama adamlar oyuncular tarafından Rage'de olduğu gibi yerden yere vurulmamak eleştirilmemek için sürekli sil baştan projeyi yeniliyorlar.İnce eleyip sık dokuyorlar.Aynı handikapta Half Life 3 için geçerli.İşleri çok zor valla.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Doom
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız