Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

eXTREMESLAND 2019 Turnuvasının Şampiyonu TYLOO Oldu!

 
       Çin'in Şanghay şehrinde düzenlenen olan Counter Strike: Global Offensive turnuvası, eXTREMESLAND 2019 Asya Finalleri'nin şampiyonu TYLOO oldu. TYLOO ve ViCi Gaming arasında 3 maçlık seri formatında oynanan büyük final sonucunda TYLOO, ViCi'i 2-0 (Mirage: 16-3, Train: 16-9) mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu.
 
     Yarı finalde A grubu birincisi TYLOO ve D grubu ikincisi Bren karşı karşıya geldi. Karşılaşma sonucunda; TYLOO, Bren'i 2-1 mağlup ederek, finale yükseldi. Yarı finalin ikinci karşılaşması D grubu birincisi ViCi Gaming ve A grubu ikincisi Absolute arasında oynandı. Karşılaşma sonucunda; ViCi, Absolute takımını 2-0 mağlup etti ve finalde TYLOO'nun rakibi oldu. 3 maçlık final serisinde Mirage, Train ve Inferno haritaları seçildi. Mirage haritasında 16-3, Train haritasında ise 16-9 TYLOO, ViCi Gaming'i kolaylıkla mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu. TYLOO, 40.000 dolar, ViCi Gaming ise 20.000 dolar para ödülü kazandı.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
MDL Chengdu Major Dota 2 Turnuvasında Grup Aşaması Tamamlandı Haftanın Espor Gündemi: 21

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız