Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

eFootball PES 2020 Demosu 30 Temmuz'da Çıkacak

 
Konami, eFootball PES 2020 demo sürümünün 30 Temmuz'da PlayStation Store. Xbox Store ve Steam üzerinden yayınlanacağını duyurdu.
 
Demo hızlı maç, online oynanış ve düzenleme modunu içerecek. Düzenleme modu demoda sadece PlayStation 4 ve PC kullanıcıları için kullanılabilir olacak ve bu modda oyuncular kendi formalarını yaratabilecek ve takımları düzenleyebilecekler.

Demoda 14 takım bulunacak. Konami 11 tanesini açıkladı: FC Barcelona, Arsenal FC, Palmeiras, Flamengo, Sao Paulo, Sport Club Corinthians Paulista, Vasco da Gama, Boca Juniors, River Plate, Universidad de Chile and Colo-Colo. Diğer üç takım bu ay içinde açıklanacak.

eFootball PES 2020 PlayStation 4, Xbox One ve PC için 10 Eylül'de çıkış yapacak. Oyun ile ilgili tüm detaylara buradaki haberden göz atabilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DSO Gaming
The Walking Dead: The Telltale Definitive Series 10 Eylül'de Çıkacak Hearthstone'un Yeni Genişleme Paketi Saviors of Uldum Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız