Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

eFootball.Pro IQONIQ 2020/21 Sezonu Şampiyonu Juventus Oldu

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. bugün yaptığı açıklamada eFootball.Pro IQONIQ turnuvasının 2020/21 sezonu şampiyonunun, uzatmalarda ligin bir önceki şampiyonu AS Monaco’yu yenerek zaferini ilan eden Juventus olduğunu açıkladı! Maçın detaylı analizi için buraya tıklayın. 
 
Juventus’a verilen şampiyonluk ödülünün yanı sıra, AS Monaco oyuncusu Kilzyou, turnuvanın gol kralı olarak 50.000 avroluk ödüle hak kazandı. Turnuva boyunca gösterdikleri başarılı performanslarla AS Monaco’dan Lotfi En İyi Assist ve Galatasaray SK’dan Mucahit21 ise En İyi Defans oyuncusu ödüllerine layık görülerek 30.000’er avro kazandılar!

Çeyrek final, yarı final ve final maçları şu şekilde gerçekleşti:
 
 
 
Şampiyonluğa uzanan bu kıran kırana mücadeleyi kaçıranlar, son Maç Günü (Matchday) karşılaşmalarını aşağıdaki videodan izleyebilirler:
 
 
 
eFootball.Pro IQONIQ 2020/21 sezonu sona ermiş olsa da eFootball PES 20201’de futbol heyecanı bitmiyor zira yaz boyu sürecek eFootball.Open Dünya Şampiyonasına geri sayım başladı. Detaylar için resmi PES kanallarını ve sosyal medya hesaplarını takipte kalın.

eFootball.Pro IQONIQ Hakkında

eFootball.Pro IQONIQ 2020-21 sezonunda yer alan takımların tam listesi şu şekilde:

FC Barcelona
Manchester United FC
FC Bayern München
Juventus
Arsenal FC
AS Roma
Celtic FC
FC Schalke 04
Galatasaray SK
AS Monaco

YouTube’da 15 milyondan fazla toplam izlenmeye ulaşan 2019/20 sezonuyla eFootball.Pro IQONIQ 12 Aralık’ta başladı. Turnuvada dünyanın en büyük kulüplerini temsile eden profesyonel espor oyuncuları yer almakta.

eFootball.Pro IQONIQ Maç Günleri (Matchdays), 2020/21 sezonunda eFootball PES 2021 SEASON UPDATE üzerinde ve 3’e 3’lük CO-OP çevrimiçi maçlarla ilerliyor. Birer oyuncu her maç gününün sonunda bir “MVP” bir de “En İyi Gol” ödülü sahibi oluyor. Kulüpler ayrıca Sezon sonunda lig tablosundaki başarılarına göre ilave para ödülleri kazanıyorlar.
 
Önceki maç günlerinden önemli anları ve maçların tamamını eFootball PES YouTube kanalı üzerinden izleyebilirsiniz. 
 
Ayrıca en yeni turnuva haberleri ve bilgileri için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
spor maç turnuva espor
Call of Duty: Mobile 4. Sezonu’yla İlgili Bilinmesi Gereken 10 Şey Stardew Valley için Harita Modu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız