Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

eBay'de 41.000 Dolara Satılan NES Oyunu


 
    Bir NES oyunu olan Stadium Events, eBay'de tamı tamına 41.300 dolara alıcı buldu! 
 
    Stadium Events çok zor bulunan bir NES oyunu olduğu için koleksiyoncular için servet değerinde denilebilir. Yoksa oyun çok eski olduğundan normalde değeri yok denecek kadar az...
 
    Ayrıca oyunun bu kadar pahalıya satılmasını sağlayan başka bir etmende Satıcı "Dave"in ilanında oyunun kutusunu hiç açmadığını yani sanki "yeni" bir oyunmuş gibi sattığını belirtmesi olmuş.
 
    Dave'in bu konuda köşeyi döndüğü bir gerçek. Eğer sizin elinizde de bu tarz nadir bulunan oyunlardan varsa hiç çekinmeden satış ilanı verin, koleksiyoncular ne güne duruyor?
 
    Bu arada geçtiğimiz haftalarda yaklaşık 14.000 dolara satılan NES haberi sizlerle paylaşmıştık. İlginizi çektiyse buradan okuyabilirsiniz.
 

Kaynak

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone
Resonance of Fate'in Müzikleri Resmi Sitesinde Capcom, Dark Void Zero'nun Satışlarından Memnun

BSC Misafiri

3.3.2010 11:15:51

0
bende de pokemon ve digimon tasolarrım duruyor. ama nereye sakladığımı bulamıyorum. belki bir gün bende satarım. orjinalliklerini kaybetmesin diye paketlerinden bile çıkarmadım:D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız