Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

de Blob 2 Switch için 28 Ağustos'ta Çıkacak

 
THQ Nordic, de Blob 2'nin 28 Ağustos'ta Switch için çıkış yapacağını duyurdu.

Platform macera türündeki de Blob 2 ilk olarak Şubat 2011'de PlayStation 3, Xbox 360, Wii ve DS için çıkmıştı. Ardından oyun Haziran 2017'de PC'ye ve Şubat 2017'de PlayStation 4 ve Xbox One'a geldi.
 

de Blob 2'de, Comrade Black ve Inky'ler dünyadaki renkleri silmek için yeni bir planla dönüyorlar. Papa Blanc ve takipçileri Blanc'lerin yardımlarıyla Blob ve arkadaşları zorlu bir görevi gerçekleştirerek Prisma City'nin vatandaşlarına rengi geri getirecekler.
 
Hayal Edin: Özel boyaların, desenlerin ve müziğin istediğiniz şekilde dünyayı canlandırdığı yeni tek oyunculu 12 hikaye seviyesiyle aksiyonla dolu renk macerasına çıkın!
 
Güç: Sizi Super Blob'a dönüştürecek yepyeni güçlendirmelerle duvarları paramparça edin, gökdelenlerin üzerinden atlayın ve Inky'leri ezin.
 
Keşfedin: Prisma City vatandaşlarını serbest bırakmak için buzlu karakolları, biyo-kubbeleri ve uzak uzay istasyonlarını geçerken boya yapın.
 
Dönüştürün: Dünya'nın içinde, dışında, üstünde ve altında, Blob bu zengin evrene rengi ve müziği geri getirmek için mini görevlere ve epik patron savaşlarına çıkıyor.
 
Paylaşın: Tamamen yeni, işbirliği içeren çok oyunculu modlarda renk evrimine katılmaları için arkadaşlarınızı toplayın.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Game Informer Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Media Vision PS4 Rol Yapma Oyunu için İse Alım Yapıyor NBA Playgrounds 2 Artık NBA 2K Playgrounds 2, Yayıncılığını 2K Games Üstlenecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız