Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zula'da Süper Hafta Tamamlandı

 
     Zula Süper Lig yarışında büyük bir mücadeleye sahne olan Süper Hafta geride kaldı. Süper Hafta'nın ardından Beşiktaş uzun bir aradan sonra liderlik koltuğunda Mod-Z'ye ortak olurken, Mod-Z'nin ardından büyük finalleri garantileyen iki takım Beşiktaş ve fastPay Wildcats oldu. Galatasaray Espor'un dördüncü sıradaki rakibi Bursa Espor'u yakaladığı haftada İstanbul Espor Kulübü ve Çamlıca Espor da büyük finaller için umutlarını korudu.
 
     Haftanın iki önemli karşılaşmasında Mod-Z, zirve yarışındaki rakipleri Beşiktaş ve fastPay Wildcats ile karşı karşıya geldi. İki maçta da taraflar beraberliğe razı olurken, Beşiktaş hafta genelinde topladığı puanlar ile zirveye ortak oldu. İkili averajda Beşiktaş'ın önünde olan Mod-Z'nin lig aşamasını lider bitirme şansı devam ederken, fastPay Wildcats de zirve ile puan farkını dörde kadar düşürmeyi başardı. Son haftaya doğru giderken Mod-Z, Beşiktaş ve fastPay Wildcats ilk üç sıradaki yerlerini garanti altına alırken, büyük finallerin eşleşmelerinde önemli rol oynayacak olan lig sıralaması ise 9. Hafta'da alınan sonuçlar ile şekillenecek. 
 
     Haftanın en iyi performans gösteren ekiplerinden birisi olan Galatasaray Espor, aldığı üç galibiyet ile dördüncü sırada bulunan rakibi Bursa Espor'u yakalamayı başardı. İkili averajda Bursa Espor'un üstünlüğü bulunsa da Dark Passage, Gamers of Future ve Bursa Espor karşısında alınan galibiyetler Galatasaray Espor için büyük finaller yolunda moral kaynağı oldu. Oluşan puan tablosunun ardından Galatasaray ve Bursa Espor'un büyük finalleri garanti altına almak için 9. Hafta'da bir puan alması yeterli olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Zula Espor zula türk yapımı türk oyunu mmo fps mmofps shooter madbyte games
Monster Hunter World: Iceborne Genişlemesinin Dördüncü Güncellemesi Alatreon Canavarını Ekleyecek Sonic The Hedgehog Koronavirüs Sebebiyle, Dijital Ortamda Daha Erken Yayınlanacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ZULA
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız