Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zula Süper Lig'de 7. Hafta Tamamlandı!

 
    Zula Süper Lig'de 7. hafta 10-12 Ekim'de oynanan maçlarla tamamlandı. Haftayı 2 galibiyetle kapatan fastPay Wildcats liderliğini sürdürdü. Lideri 10 puan gerisinde olan Galatasaray ve 12 puan gerisindeki Mod-Z takip etti.
 
 
 
     FastPay Wildcats ve en yakın takipçisi Galatasaray arasında oynanan maç, 2-0 fastPay Wildcats üstünlüğü ile tamamlandı. Bu sonuçla Wildcats, Galatasaray ile olan puan farkını 10'a çıkardı. Üstün performansından ödün vermeyen fastPay Wildcats'in bu sezon 1907 Fenerbahçe'nin 47 puanlık rekorunu kırıp kırmayacağını hep birlikte göreceğiz.
 
     Beşiktaş ile Sangal Esports arasında kümede kalma yarışı devam ediyor. İki takımda bu haftayı 1 beraberlik 1 mağlubiyle kapattı. İki takımın Zula Süper Lig 8. hafta 2. Gün maçında oynayacakları karşılaşma ligin kaderini belirleyebilir. 7. haftanın ilk gününde karşılaşan Çamlıca Espor ve Gamers of Future 1-1 berabere kalarak ligi orta sıralarda bitirmeyi garantiledi. Bursa Espor ile karşılaşan İstanbul Espor 2-0 galip gelirken, ABB Aski Espor ile birlikte 2. lik şansını sürdürdü. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Zula zula türk yapımı türk oyunu mmo fps mmofps shooter madbyte games
Assassin's Creed Valhalla PC Sistem Gereksinimleri, Derinlemesine Bakış Fragmanı ve Oynanış Videosu Haftalık Oyun Önerisi 28: Lifeless Planet

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ZULA
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız