Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zula Süper Lig'de 6. Sezon Tamamlandı

 
     Zula Süper Lig'de 9. Hafta 24-25 Ekim'de oynanan maçlarla sona erdi ve lig aşaması tamamlandı. Lig aşamasını ilk 6 sırada bitiren fastPay Wildcats, Galatasaray, MoD-Z, Çamlıca Espor, İstanbul Espor ve ABB ASKİ Espor playoff aşamasına çıkmaya hak kazanan takımlar oldu.
 
 
 
     Beşiktaş ligden düşen takım olurken, fastPay Wildcats'in de lig rekorunu kırmasına engel oldu. Haftanın en ilginç karşılaşmalarından birine sahne olan Beşiktaş-fastPay Wildcats maçı, siyah beyazlı ekibin şaşırtan oyunuyla 1-1 sonuçlandı ve bu sonuçla Wildcats ligi 46 puanla kapattı.
 
     Ligi namağlup tamamlayan fastPay Wildcats, son maçta ligden düşen Beşiktaş ile karşılaştı. Beşiktaş beklenmedik oyunla karşılık verdi ve ilk haritada uzatmaya giden maçta 1-0 geride kapatmasına rağmen Safranbolu haritasında galip gelerek maçı 1-1 tamamladı. Rekoru kırmak isteyen Wildcats için işler beklenmedik bir şekilde gerçekleşti ve bu puan kaybıyla lig rekorunu kıramadılar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Zula zula türk yapımı türk oyunu mmo fps mmofps shooter madbyte games
BLAST Premier Sonbahar Turnuvası Başladı! Battletoads Bir Milyon Oyuncuya Ulaştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ZULA
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız