Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zula Süper Lig 6. Sezon Şampiyonu Çamlıca Espor Oldu

 
     Koronavirüs salgını nedeniyle çevrimiçi olarak gerçekleştirilen Zula Süper Lig 6. Sezon Finalleri tamamlandı. Turnuvanın şampiyonu Mod-Z takımını 3-2 yenen Çamlıca Espor oldu.
 
     Zula Süper Lig serüvenine 5. sezonda başlayan Çamlıca Espor, ligdeki 2. sezonunda şampiyonlukla tanıştı. Lig aşamasında çalkantılı zamanlar geçiren ekip, transfer döneminde kadrosuna önemli isimler kattı ve performansını katlayarak yükseltti. Muhteşem takım oyunu oynayan her maç uyumunu arttıran Çamlıca Espor, lig aşamasını 4. sırada bitirdi.
 
     Cumhuriyet Kupasında da 2. bitirerek bizlere olumlu sinyaller veren Çamlıca Espor, bu güzel oyununu Zula Süper Lig 6. Sezon şampiyonluğu ile taçlandırdı. Önce çeyrek finalde İstanbul Espor’u 2-1 ile geçen ekibin yarı finalde ise rakibi finallerin favorisi fastPay Wildcats oldu. Yarı final maçını tahminlerin aksine 2-1 kazanan Çamlıca Espor finale yükselme başarısı gösterdi.
 
     Finalde ise inanılmaz bir heyecan vardı ve diğer finalist Mod-Z takımıydı. Karşılaşmanın sonucunda Çamlıca Espor, rakibini 3-2 yendi ve Zula Süper Lig 6. Sezon şampiyonu oldu.
 
Zula Süper Lig 6. Sezon Finallerinin Sıralaması;

1. Çamlıca Espor
2. Mod-Z
3. Galatasaray Espor
4. fastPay Wildcats

Bu haberin bağlantısı
URL
zula türk yapımı türk oyunu mmo fps mmofps shooter madbyte games
Godfall PC Versiyonuna Ray Tracing Desteği Eklendi, Şimdilik Sadece AMD GPU'lar için Valorant First Strike Türkiye Turnuvasının 3. Açık Elemeleri Tamamlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ZULA
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız