Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zula Süper Lig 6. Sezon 4. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı

 
     Zula Süper Lig'de 4. hafta birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne olurken, lige fırtına gibi başlayan Çamlıca'nın düşüşü devam etti. Wildcats Çamlıca'dan devraldığı liderliğe sıkı şekilde sarılırken en yakın rakibiyle puan farkını 5'e çıkardı. Çamlıca ve Galatasaray zirve takibini sürdüren takımlar olurken Süper Hafta'da oynanacak yoğun maç programıyla ligin ilk yarısı da tamamlanmış olacak.
 
 
 
     İlk 2 hafta yaşadığı puan kayıplarından sonra yıldızlar bir arada zorlanacak mı sorusunu akıllara getiren fastPay Wildcats, her hafta soru işaretlerini ortadan kaldıracak oyunlar izletmeye devam ediyor. Hafta sonu karşılaştığı İstanbul Espor ve Bursa Espor mücadelelerini zorlanmadan kazanan Wildcats, en yakın rakibiyle puan farkını 2 maça çıkardı. Büyük Finaller'e üst sıradan katılmanın avantajının farkında olan Anadolu Parsları şampiyonluğun en güçlü adayı konumunda.
 
     Cezalı oyuncularının cezalı olduğu haftalarda yaşadığı puan kayıplarını telafi etmeye devam eden Galatasaray, güçlü rakibi Gamers of Future'yi Düğün Salonu haritasında keskin nişancılarının etkili oyunuyla yenerken Gaziantep Mülteci Kampı'nda oyuna çok iyi başlayarak avantajı eline geçirmesine rağmen rakibinin etkili oyununa engel olamayınca ilk günü 1 puanla kapattı. 4. hafta 2. gün karşılaşmalarında başkent ekibi ABB Aski Espor karşısına çıkan sarı kırmızılılar, 20 raunda karşı 11 raund vererek maçı 2-0 kazanmasını bildi ve haftayı 4 puan toplayarak kârlı kapattı.
 
     Espor arenasının parlayan yıldızlarından Sangal kötü başladığı ligde 4. haftanın en başarılı 2 takımından biri olmayı başardı. Beşiktaş'a düşüş yaşadıkları dönemde bir çelmede Sangal atarken, fikstürde direk rakibi konumunda bulunan Gamers of Future'yi net bir oyunla geçmeyi başardılar. Topladığı 6 puanla düşme hattından kurtularak 7. sıraya yerleşen Sangal'ın Süper Hafta'da göstereceği performans merak konusu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Zula Espor zula türk yapımı türk oyunu mmo fps mmofps shooter madbyte games
Fortnite PS5 Fragmanı Sony, PS4'ü Üç veya Dört Yıl Daha Desteklemeyi Planlıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ZULA
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız