Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zula Süper Lig 5. Sezon 2. Hafta Özeti

 
     Zula Süper Lig'de sıralamayı büyük ölçüde değiştiren ikinci hafta geride kaldı. Mod-Z geride kalan haftayı kayıpsız geçip zirveye tek başına yerleşirken, İstanbul Espor Kulübü karşısında iki puan bırakan İstanbul Wild Cats ise rakibini ikinci sıradan takip etti. Birinci haftanın sürpriz ekiplerinden Çamlıca Espor haftayı puansız geçip yedinci sıralaya geriledi. Gamers of Future ve Dark Passage ise henüz puan ile tanışamadı.
 
     Mod-Z birinci haftayı iki galibiyet ile kapatsa da Mod-Z oyuncuları ilk hafta gösterdikleri performanstan memnun olmadıklarını çeşitli platformlarda dile getirmişlerdi. Zula Süper Lig'in ikinci haftasında ise bambaşka bir Mod-Z görüntüsü vardı. İlk haftada İstanbul Wild Cats'e zorlu anlar yaşatan 1907 Fenerbahçe karşısında güzel bir galibiyet alan Mod-Z, lige üç galibiyet ile başlayan Bursa Espor karşısında da iyi bir performans ortaya koyarak ikinci haftayı da kayıpsız geçti. Mod-Z'nin ortaya koyduğu takım oyunu taraftarlarından tam not alırken, CixEd ve Brave'in yükselen performansları da Mod-Z'nin artan başarısında önemli bir rol oynadı.
 
     Zula Süper Lig'e büyük umutlar ile başlayan ancak birinci haftayı üst üste puan kayıpları ile kapatan iki ekip bu haftayı kayıpsız geçmeyi başardı. W4siLi ve swooN'un artan performansı ve KeeVz'in aldığı kritik raundlar ile iki maçı da kayıpsız geçen kartallar dördüncü sıraya yükselirken, sarı kırmızılı ekip ise İstanbul Espor ve Dark Passage karşısında aldığı galibiyetler ile altıncı sıraya yükselmeyi başardı. Bu galibiyetler ile iki ekip de zorlu Mod-Z karşılaşmaları öncesinde moral depoladı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Zula Espor zula türk yapımı türk oyunu mmo fps mmofps shooter madbyte games
Netflix'in The Witcher Animasyonu Vesemir'i Konu Alacak Iron Danger 25 Mart'ta PC için Çıkacak

Guest-BCBA38493

11.2.2020 22:25:41

0
pay to win bir oyunun nasıl e-spor'u olur oynat bakalım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ZULA
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız