Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zula Süper Lig 1. Şampiyonu Galatasaray Esports Oldu

 
     Galatasaray Espor, büyük finalde rakibi 1907 Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ederek Zula Süper Lig 1. Sezon şampiyonu olmayı başardı. Zula Süper Lig 1. Sezon karşılaşmaları, 23 Eylül Pazar günü Taksim Grand Pera Emek Sineması’nda gerçekleşti. Büyük final, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında gerçekleşti. 
 
 
 
     5 maçlık seri formatında gerçekleşen finalden, Galatasaray 3-0 galip ayrılarak Zula Süper Lig’in 1. sezon şampiyonu oldu. Gaziantep Mülteci Kampı, Favela ve Düğün Salonu haritalarında karşı karşıya gelen ekiplerden Galatasaray, ilk 3 haritayı da alarak Zula International Cup’a, ZSL Şampiyonu olarak katılma hakkı kazandı. 28-29 Eylül tarihlerinde Antalya The Marmara Hotel’de gerçekleşecek Zula International Cup’ta toplam 6 takım yer alacak ve ülkemizi Galatasaray Espor, 1907 Fenerbahçe ve Oyun Hizmetleri takımları temsil edecek. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Zula zula türk yapımı türk oyunu mmo fps mmofps shooter madbyte games
Assassin's Creed Odyssey Çıkış Fragmanı Mesut Özil, Elektronik Spor Takımının İlk Transferini Duyurdu

BSC Misafiri

26.9.2018 05:57:18

+1
Darısı süper lige..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ZULA
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız