Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zula Rekabet Turnuvası 5. Sezonu Tamamlandı

 
     Dört aylık bir serüvende 1024 takım arasından gruplarını lider olarak tamamlayan dört takım; Vengeance Esports, ULUBEYLER, Beşiktaş Esports Akademi ve Mod-Z Akademi Zula Rekabet Turnuvası'nın finallerinde karşı karşıya geldi. Son ana kadar kıran kırana mücadelelerin devam ettiği finallerde şampiyonluk ipini göğüsleyen takım Mod-Z Akademi oldu. Final karşılaşmasına Kazananlar Fikstürü'nden gelerek avantaj elde eden ancak bu avantajı değerlendiremeyen Beşiktaş Esports Akademi, Zula Rekabet Turnuvası 5. Sezon'u ikinci sırada tamamlayıp Gamers of Future ile play-out mücadelesi oynamaya hak kazanırken, ULUBEYLER ise finalleri üçüncü sırada tamamladı.
 
 
 
     wacco, vienneA, v1benzy, k!NNy, FSharp ve EminH4CK isimlerinin bulunduğu kadrosuyla finallere iddialı bir şekilde gelen Mod-Z Akademi, ilk karşılaşmasını Vengeance Esports karşısında kazanarak 2. Tur'a geçmeyi başardı. 2. Tur'da Beşiktaş Esports Akademi'nin karşısında istediklerini sergilemekte zorlanan Mod-Z Akademi bu maçı kaybederek Kaybedenler Fikstürü'ne düştü. Kaybedenler Fikstürü ve Final karşılaşmalarında k!NNy'nin oyuna dahil olmasıyla oyun tarzını tamamen yenileyen Mod-Z Akademi, özellikle Beşiktaş Esports Akademi karşısında 1-0 geride başladığı final karşılaşmasında güzel bir geri dönüşle maçı 2-1'e getirmeyi başaran Mod-Z Akademi, bu galibiyet ile şampiyonluk ipini göğüslemeyi başardı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Zula Espor zula türk yapımı türk oyunu mmo fps mmofps shooter madbyte games
Riot Games, 2020 Dünya Şampiyonası İçin Yeni Bir Bölgesel Takım Dağılımı Belirledi Türkiye'de Oyun Konsollarında %88 Vergi Var

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ZULA
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız