Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zula Kadınlar Ligi'nde 4. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı

 
     Zula Kadınlar Ligi'nde dördüncü hafta geride kalırken, oynanan müsabakalar sonrası yarı final eşleşmeleri de netlik kazandı. ABB Aski Espor, fastPay Wildcats karşısında zorlanmadan üç puanı hanesine yazdırırken, fastPay Wildcats'in Gamers of Future'ı mağlup etmesiyle lig aşamasını lider bitirmeyi garantiledi. Şampiyonluğun güçlü adaylarından fastPay Wildcats, başkent ekibi karşısında mağlup olduktan sonra ayağa kalmasını bildi ve Gamers of Future ile oynadığı mücadeleyi kazanarak rakibiyle aynı puana geldi. Puana ihtiyacı olan Mod-Z ve İstanbul Espor takımları ise birer puana razı oldu. 
 
 
     Zula Kadınlar Ligi'nin dördüncü haftasında Mod-Z önce Steel Tactics ardından İstanbul Espor mücadelelerinde berabere kalarak finaller öncesi yer kapma mücadelesinde ağır yara aldı. Lige başladığı tempoyu koruyamayarak kadrosunda sürekli rotasyona giden Mod-Z, Steel Tactics karşısında ilk haritayı kazandıktan sonra rakibinin ikinci haritadaki etkili oyununa karşı koyamadı ve bir puana razı oldu. İstanbul Espor karşısında da kendini toparlayamayan Mod-Z rakibiyle berabere kalarak finallerde ABB Aski Espor'un rakibi oldu.
 
     Zula Kadınlar Ligi'ne iddialı bir kadroyla başlayan ve dördüncü haftaya kadar puan kaybetmeyen Ankara Büyükşehir Belediyesi Aski Espor Kulübü, dördüncü haftada ayağını gazdan çekmeyerek rakipleri karşısında zorlanmadı. fastPay Wildcats'in Gamers of Future ile berabere kalmasıyla rakipleriyle arasındaki puan farkını sekize çıkaran başkent ekibi, lig aşamasını lider bitirmeyi garantileyerek finallerde Mod-Z'nin rakibi oldu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Zula Espor zula türk yapımı türk oyunu mmo fps mmofps shooter madbyte games
Red Bull M.E.O.’da Şampiyon Blaze Esports Oldu Sermaye Grubu, EA Yöneticilerinin Çok Yüksek Maaş Almasından Şikayetçi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ZULA
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız