Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zone of the Enders HD'ye Yeni Animasyonlar

Zone of the Enders serisi piyasaya çıktığı dönemde oldukça başarılı bulunmuştu

    Konami'nin HD Collection paketleri oyuncular tarafından merakla bekleniyor. Silent Hill, Metal Gear Solid ve Zone of the Enders paketleri serilerin önemli oyunlarını oynamayanlar için büyük bir fırsat sunacak.
 
    TGS'deki bugünkü sunumda bir açıklama yapan Hideo Kojima da Zone of the Enders'in HD sürümü ile ilgili bilgi verdi. Ünlü tasarımcı HD sürümlerde PS2'deki oyunlara göre 3 ila 4 dakika arasında daha fazla animasyon sahnesi bulunduğunu açıkladı.
 
     Tokyo Game Show 2011'de malesef bir Zone of the Enders 3 veya Zone of the Enders 3DS duyurusu da yapılmadı. Yine de serinin yeni oyununun tasarımının yapıldığını biliyoruz; o nedenle 2012 yılı içinde bir Zone of the Enders duyurusu gelmesini bekliyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak andriasang Zone of Enders HD Collection Zone of Enders Zone of Enders: 2nd Runner Konami Hideo Kojima Sunrise Animation PS3 Xbox 360
PS3 & Vita, SF X Tekken'in DLC'sini Paylaşabilecek Crytek, Wii U'nun Gücünden Etkilendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Zone of the Enders HD Collection
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız