Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zombie Army 4: Dead War'un Horde Modundan Oynanış Videosu Paylaşıldı

 
Geliştiriciliğini Rebellion'ın yaptığı Zombie Army 4: Dead War'dan yeni bir oynanış videosu paylaşıldı. Bu videoda oyunun Horde moduna dair 40 dakikalık bir oynanış videosu görüyoruz. Horde modunda, üzerinize yoğun bir şekilde gelen zombi sürüsünü öldürerek 13 raunt boyunca arkadaşlarınızla birlikte hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. 

Oyunun tanıtım yazısını ve bahsi geçen videoyu aşağıda bulabilirsiniz. Zombie Army 4: Dead War'un 4 Şubat 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

Oyunun Tanıtım Yazısı:

Sniper Elite 4'ün yaratıcılarından bu tüyler ürpertici nişancı oyunda Hitler'in sürüleri daha fazlası için geri geliyor! Zombi mahşerinden insanlığı kurtarmak için verdiğiniz savaşta, 1940'ların Avrupasında tiksindirici doğaüstü düşmanlar, destansı silahlar ve üzücü bir yeni deneyim 1-4 oyuncuyu bekliyor!

Direniş Zombi Hitler'i yendi ve Cehenneme gönderdi ancak ölü, öncekinden çok daha büyük bir açlıkla bir kez daha doğdu! Zombie Army Trilogy'nin alternatif geçmişine büyük yeni seviyelerde devam edin ve Survivor Brigade'i İtalya ve ötesine götüren uğursuz planı ortaya çıkarın!

Türünün dönüm noktası balistiği deneyimleyin, size uygun katili oluşturun ve ölülerle savaşmak için silahlarınızı yükselttikçe ateş, yıldırım ve kutsal özün gücünü kullanın. Sürü sizi çevrelediğinde gelişmiş yakın dövüş çarpışması ve bedenleri parçalayan öldürme hamleleriyle onları paramparça edin!
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Zombie Army 4: Dead War Zombie Army 4 Rebellion
Doom (1993) ve Doom II için Yeni Güncelleme Yayınlandı The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics için Yeni Bir Fragman Yayınlandı

BSC Misafiri

13.1.2020 07:13:41

0
ilk oyundaki yarı gerilimli hava, fena olmayan düşmanlar vs yok, bu oyunda zombiler beni vur diyor tamamen yapay zekadan yoksun oyun, fortnait melezi olmuş oyun game playdaki oyuncu karakterleri fortnaita ki karakterler benziyor. ben rebellion kadar üşengeç beleşçi şirket görmedim sniper elite V2 den sonra aynı şeyler üstüne inşa ede ede devam ediyorlar bakalım sonları nasıl olacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Zombie Army 4: Dead War
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız