Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zombie Army 4: Dead War Çıkış Fragmanı

 
 
Sniper Elite serisi geliştiricisi Rebellion'ın yeni Nazi zombi shooter oyunu Zombie Army 4: Dead War bugün itibarıyla PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkışını gerçekleştirdi ve bunun şerefine çıkış fragmanı yayınlandı.

Oyunun satın alma detayları ve tanıtım yazısı:
 

Epic Games Store Standart Sürüm -- 79,00 TL
Epic Games Store Deluxe Sürüm -- 99,00 TL
Epic Games Store Super Deluxe Sürüm -- 129,00 TL
PlayStation Store Standart Sürüm -- 219,00 TL
PlayStation Store Deluxe Sürüm -- 259,00 TL
PlayStation Store Super Deluxe Sürüm -- 349,00 TL
Xbox Store Standart Sürüm -- 141,25 TL
Xbox Store Deluxe Sürüm -- 170,00 TL
Xbox Store Super Deluxe Sürüm -- 226,25 TL
 
Zombie Army 4 Deluxe Sürüm, ana oyunu ve ek indirilebilir içeriği içerir
 
Zombie Army 4 Super Deluxe Sürüm, ana oyunu ve lansman sonrası içeriği kapsayan tam bir sezonu içerir
 
Sniper Elite 4'ün yaratıcılarından bu tüyler ürpertici nişancı oyunda Hitler'in sürüleri daha fazlası için geri geliyor! Zombi mahşerinden insanlığı kurtarmak için verdiğiniz savaşta, 1940'ların Avrupa'sında tiksindirici doğaüstü düşmanlar, destansı silahlar ve üzücü bir yeni deneyim 1-4 oyuncuyu bekliyor!
 
İnanılmaz Yeni Campaing
Direniş Zombi Hitler'i yendi ve Cehenneme gönderdi ancak ölü, öncekinden çok daha büyük bir açlıkla bir kez daha doğdu! Zombie Army Trilogy'nin alternatif geçmişine büyük yeni seviyelerde devam edin ve Survivor Brigade'i İtalya ve ötesine götüren uğursuz planı ortaya çıkarın! Cesetlerle dolu kanallarda karanlığın güçleriyle savaşın, Zombi Hayvanat Bahçesi'nde hayatta kalın ve daha önce kimsenin gidip...hikayesini anlatmak için canlı çıkmadığı karanlık, akıl almaz yerlere yolculuk edin!
Ödüllü Silah Kullanımı
Rebellion'ın Sniper Elite serisinde ün kazandırdığı, türünün dönüm noktası balistik mücadeleyi tecrübe edin ve bunu iyiler için, lanetlilerin ruhsuz ordularına karşı kullanın!
 
Geliştirilmiş Ölüm Kamerası ve Parçalanmalar
X-Işınlı Ölüm Kamerası dönüyor! Mermiler, bombalar ve daha pek çok şey kemikleri ve organları yok ederken x-ışını eşliğinde, kanlı yavaş çekimde izleyin. Mermileriniz çürümüş bir veya daha fazla uzvu koparırken hayretle izleyin ve ölüler GELMEYE DEVAM EDERKEN titrememeye çalışın!
 
Derin İlerleme ve Özelleştirme
Üst sıralara tırmanırken sizin için uygun avcıyı inşa edin! Kendinizi koruyucu bir melek olarak mı düşünürsünüz? Takım arkadaşlarınızın zarar görmemesi için tehlikeye atılın! Bu başlığı çok mu beğendiniz? Neden yanınıza almıyorsunuz? Böylece yeni kıyafetler, ifadeler ve alaycı hareketlerin kilidini açarken kendi stilinizle öldürebilirsiniz!
 
Ölümcül Yakın Dövüş
Ölüler sizi kuşattığında, gelişmiş yakın dövüşlerle karşı koyun! Kalabalıkların arasından sıyrılın, kafalara basıp geçin ve yaşayan ölüleri korkutucu alt etme hareketlerinizle yenin!
 
Epik Silahlar
Çalışma alanlarında silahlarınızı geliştirmek için ateş, yıldırım ve ilahi özün gücünü kullanın ve ev yapımı yok ediciler yaratın! Yıldırım fırlatan bir saldırı tüfeği mi? Alevli bir süngüye sahip tabanca mı? İnsanlığın son başkaldırısında ne isterseniz var!
 
Canavar Yığınları
Korkunç yağmacılar, ağır zırhlı katiller, dehşetengiz gölge şeytanları, patlayıcı intihar generalleri ve başka birçok sürprizle dolu lejyonları ele geçirin! ZOMBİ TANKI'nın geniş namlusuna bakarken kanepenin arkasında kalmış olmayı dileyebilirsiniz!
 
Daha Büyük, Daha Kötü Sürü Modu
SLAYcation'ınızı genişletilmiş Sürü Modu'nda geliştirin. Ne kadar uzun süre hayatta kalırsanız, harita o kadar büyür. YAŞAYAN ÖLÜLER sürüsüne katılmadan ne kadar süre savaşabilirsiniz?

Bu haberin bağlantısı
URL
Zombie Army 4: Dead War Zombie Army 4 Rebellion
Saints Row IV: Re-Elected 27 Mart'ta Switch'e Geliyor Code Vein Satışları 1 Milyonu Aştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Zombie Army 4: Dead War
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız