Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zoink Games, Glowmade ve Hazelight Studios Yeni Oyunlar Üzerinde Çalışıyor

Electronic Arts; Zoink Games, Glowmade ve Hazelight Studios'un konsollar ve PC için EA Originals oyunları geliştirdiğini duyurdu.
 
EA Originals oyunculara benzersiz, yenilikçi oyunlar sunması için yeni stüdyoları destekleyen bir program. Daha önce çıkan EA Originals oyunları Unravel, Unravel Two, Fe, A Way Out. Ayrıca Sea of Solutide 5 Temmuz'da çıkacak.
 
Stüdyoların oyunlarından ilk detaylar:
 

Zoink Games

Büyüleyici EA Originals oyunu Fe'yi oyunculara sunan stüdyodan yeni bir fantezi aksiyon macera oyunu Lost in Random. Türe yeni bir soluk getirmeye hazırlanan etkileyici karanlık ve canlı bir dünyada geçen Lost in Random şans ve olasılık kavramlarını araştıran strateji ve aksiyon türlerini harmanlayan bir oyun.
 
 
 
 
 
 
 
Glowmade

Co-op aksiyon rol yapma oyunu RustHeart oyuncu ve yardımcısı el yapımı robotun canlı ve yabancı çoklu evrenlerde atıldıkları macerayı takip ediyor. RustHeart taktiksel aksiyon rol oynama oyunu ve oyuncu yaratıcılığı unsurlarını birleştirerek eğlenceli, eşsiz bir co-op deneyimi sunmayı hedefliyor.
 
 
 
Hazelight Studios
 
EA Originals oyunu A Way Out'un başarısından sonra, Hazelight Studios hikaye odaklı, co-op ve beklenmedik deneyimler sunmaya devam edecek. Yepyeni bir başlık olacak henüz duyurulmamış oyun, oyunculara birlikte çalışmanın zorluklarını yepyeni bir şekilde ele alma sözünü veriyor.

 
EA Originals geliştirici günlüğünü aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Xbox Game Pass PC için Çıktı Scavengers Oynanış Fragmanı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız