Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zlatan İbrahimovic, İsminin ve Yüzünün FIFA 21'de İzinsiz Kullanılmasından Şikayetçi

 
39 yaşındaki İsveçli futbolcu Zlatan İbrahimovic, isminin ve yüzünün FIFA 21'de izinsiz kullanılmasından şikayetçi.

Zlatan İbrahimovic twitter üzerinden yaptığı paylaşımda "FIFA EA Sport'a ismimi ve yüzümü kullanma yetkisini kim verdi? FIFPro? FIFPro üyesi olduğumu hatırlamıyorum ve eğer üyesiysem bile bilgim olmadan yapılmış. FIFA.com veya FIFPro'nun beni kullanarak para kazanmasına izin vermediğime kesinlikle eminim." dedi.

"Birileri bunca yıldır hiçbir anlaşma olmadan benim ismim ve yüzümden kâr ediyor. Soruşturma zamanı."

Gareth Bale da bunun ilginç bir durum olduğunu belirterek FIFPro'nu ne olduğunu bilmediği ve kendisinin de durumu soruşturacağını belirtti.

Eurogamer'a konuşan Electronic Arts sözcüsü "EA Sports FIFA, dünyanın en önde gelen futbol oyunu ve her yıl gerçekçi bir deneyim sunabilmek adına oyuncuların benzerliği haklarını almak için çok sayıda lig, takım ve bireysel yetenek ile birlikte çalışıyoruz." dedi ve bunlardan birinin de profesyonel futbolcuların temsilci organizasyonu FIFPro olduğunu ifade etti.

Zlatan İbrahimoviç şu an Milan forması giyiyor ve Electronic Arts ile Milan FIFA 21 için özel partnerlik anlaşması gerçekleştirmişti.

Electronic Arts ayrıca David Beckham'ın FIFA'dan 40 milyon sterlin kazandığı haberlerinin tamamen sansasyonel olduğunu ve gerçeği yansıtmadığını öne sürdü.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer FIFA 21 Electronic Arts PS5 Xbox Series X PS4 Xbox One PC
Honda e-GP'de İkinci Yarış Tamamlandı! Microsoft Flight Simulator ABD Güncellemesi Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

waltran

26.11.2020 10:38:39

0
işin içine FUT kartlar hatta o kartların kara borsaya düşmesinin girmesiyle adam haklı. özel kartı olan her oyuncuya o karttan pay vermeliler. cs:go da, dota 2 de kutudan çıkan skini yapan artist o skinden ve alışverişinden nasıl pay alıyorsa bu da öyle olmalı. ya da adamı fut tan silsinler, sadece takım kadrosu içinde takım lisansıyla koysunlar. FUT'a koymak istedikleri futbolcularla da özel anlaşma yapsınlar, sonuçta FUT'un takım kadrosuyla alakası yok. şimdiye kadar buna hiç kimsenin tepki koymamış olması inanılmaz tedirgin edici, EA Games yıllardır hak yemiş kimseye çaktırmadan. Zlatan iyi görmüş, her zaman iyi gördüğü gibi.

DreH

26.11.2020 05:57:05

+1
Zlatan a belli olmaz cocuklugumdan beri izlerim bir cok yastada birakir dendi fakat yaş artık onun icin sayıdan ibaret gibi geliyor.Son dizle attığı gole bir bak.Ne topcular gorduk 30unda gotunden soluyordu.Yaşayan efsanedir artık bence.Birde sporcular haklı buyuk ihtimal fifpro ayağıda cok belli futbolcularin ozel hesaplari olsun para vermeyelim yuz lisansina hesabındalar.Birde buna karşı gelipte boyle plana göz yummuyor ve her dava eden oyunlar haklı .Onayınız olmadıgı halde fotonuz dahi bir yerde kullanılsa yarın para istemezseniz ben birsey bilmiyoru.Zaten dunyaları kazanıyor parası olan olmayan (Ne sekil zorluklarla denklestirip alıyor) ve bunu umrunda bile olmadan kazanıyor.Soyun butun topcular açsın davaları.Çoğuda bağış yapicaktir burdan gelicek paraya tenezül etmeyip aldıklari parayi bağışlayacak cok futbolcu var .39 yaş Zlatan icin bile fifa alan birton insan vardır.O yuzden suan bu isler bunlardan para soküyim hesabı değil

Turk.Navy

25.11.2020 15:49:29

+1
Kesinlikle katılıyorum adamda iş bitmemiş şu an gol kralı ve Milan’ı ayakta tutuyor Milan yıllardır şampiyonluklar ligine gidemiyordu bu sene İbra sayesinde şampiyon bile olabilirler

BSC Misafiri

25.11.2020 14:07:01

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Turk.Navy Dur ibo yaşın gelmiş 40 bırakacan futbolu karıştırma ortalığı ??
Yaşı gelmiş ok de şimdi bile bizim tüm ligde oynayan oyunculara toplasak bi İbraağam etmiyor o da var :D

alex59

25.11.2020 11:51:29

+1
Adam sonuna kadar haklı. Kendi kariyeri kendi yüzü anlaşma yoksa kimse sormadan kafasına göre bundan fayda sağlayamaz.

tunakokarcali_

25.11.2020 10:43:38

0
bu adam mal mı

tekel2000mavi

25.11.2020 09:57:30

0
Umarım mahkeme emsal bir karar verir de kurtuluruz böyle şeylerden Beni eklersen para alırım yok saçım niye böyle Bu gibi tutumlar yüzünden yıllardır pesi saçma sapan şekilde oynadık Bir sürü oyuncu var hepsi ile tek tek anlaşacak mı

Turk.Navy

25.11.2020 09:56:27

0
Dur ibo yaşın gelmiş 40 bırakacan futbolu karıştırma ortalığı 😀

TheNewAtilla

25.11.2020 06:04:01

0
Yeni mi aklınıza geldi

keremec

25.11.2020 05:44:52

+2
Al işte investigation
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 21 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız