Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zelda Ekibi Monster Hunter 3'ün Baskısı Altında


 
    The Legend of Zelda oyunlarını sadece oynanış elementleri ile değil grafiksel olarak da çıktığı platformların bütün gücünü kullanmaya çalışan yapımlar olmuştur. Her zaman en iyisini yapmak isteyince diğer oyunların grafiksel gücü de oyun geliştiricileri için önemli oluyor.
 
     Nintendo Wii'de grafiksel olarak mükemmel işler çıkaran Monster Hunter 3'ün bu performansı yeni Zelda oyununu yapan ekibi daha iyisini yapmaya zorluyor.
 
    Nintendo Başkanı Satoru Iwata, Capcom'un Zelda ekibini kışkırttığını ve Zelda ekibinin henüz Monster Hunter 3'te yapılanı yapamadığını hissettiğini söyledi.
 
    Monster Hunter 3'e baktığımızda Wii'nin gücünü en yüksek seviyede nasıl kullanılacağına örnek olarak gösterilebileceğini söyleyen Iwata, bunun da Zelda ekibini büyük baskı altında bıraktığını düşünüyor.
 
     Iwata'nın açıklamaları aslında diğer konsollar için de geçerli diyebiliriz. Playstatation 3'teki Uncharted 2'nin muhteşem grafiklerinin diğer oyun yapımcılarını baskı altında bırakmadığını söylemek zor.
 
     Aynı şekilde Gears of War 2'nin muhteşem grafikleri de Xbox 360'a oyun yapan firmaların dikkatini çekiyor; çünkü inceleme yaparken editörlerin ilk yapacağı şeyin bir oyunu aynı platformdaki bir diğer oyunla kıyaslamak olduğunu yapımcılar da çok iyi biliyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak action capcom wii Monster Hunter 3 Zelda
DtR: Retribution'ın Yeni Video'su Çıktı NIER'e 10 Yeni Görsel Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter 3
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız