Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zelda Benzeri Metroidvania Hazelnut Bastille için İlk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

 
Geliştirici Aloft Studio, "16-bit Zelda benzeri Metroidvania rol yapma oyunu"  Hazelnut Bastille için ilk resmi tanıtım fragmanını yayınladı.

Hazelnut Bastille Switch, PC, Mac ve Linux için çıkacak. Çıkış tarihi açıklanmadı.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi edinmek için Aloft Studio'nun resmi websitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Aloft Studio
Sega Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu Revolve8: Episodic Dueling'i Duyurdu NES Open Tournament Golf, Solomon's Key, Super Dodge Ball 10 Ekim'de NES Switch Online'a Eklenecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alsndnz

3.10.2018 14:16:11

0
quote:

Orjinalden alıntı: harunsuv "16-bit Zelda benzeri Metroidvania rol yapma oyunu" yazmışsınız ama metroidvania denilen tür bu değil.
metroidvania denen turun ana ozelligi upgrade bulup bu upgradelerle yeni yerler kesfetme castlevaniadanda rpg ozellikleri side scroll olmasi gerekmiyor illaki videodan tam anliyamadim ne var ne yok ama durum boyle. Mesela hollowknigt metroidvania degil rpg elementleri yok oyunda sadece metroid ile benzesiyor upgrade ve yeni yerler kesfetme oldugu icin ama iste her onune gelen kaliba sokmaya calistigi icin biseyleri metroidvania diyorlar.

harunsuv

3.10.2018 14:08:04

0
"16-bit Zelda benzeri Metroidvania rol yapma oyunu" yazmışsınız ama metroidvania denilen tür bu değil.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız