Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yu-Gi-Oh Koleksiyon Kart Oyununda The Legends of Crystal Beasts'i Keşfedin!

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI) bugün yaptığı açıklamayla Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU için Structure Deck: Legend of the Crystal’ın çıktığını duyurdu.
 
Bu Yapı Destesi, Yu-Gi-Oh! GX animasyon serisinden sevilen bir temaya yeni bir heyecan katıyor! İlk olarak Force of the Breaker'da çıkış yapan Jesse Anderson'ın Kristal Canavarları birçok yeni kartla geri dönüyor. Bu kartlar arasında 11000 ATK'ya ulaşabilen, alanı temizleyen ve sürgün edilmiş “Crystal Beast” canavarlarınızı o ölümcül son darbe için serbest bırakabilen Rainbow Dragon’ın Füzyon Canavarı yeni formu da var.
 
 
 
Crystl Beasts ve Rainbow Dragon’a aşina olmayan hayranlar, bu Yapı Destesinin çıkışına hazırlanırken Speed Duel GX: Duel Academy Box ile temel bilgileri öğrenebilirler.
Structure Deck: Legend of the Crystal Beasts 46 kart ve 3 Token Kartı içeriyor. Buna 5 Ultra Rare Kart, 1 Super Rare Kart, 40 Common Kart ve çeşitli nadirliklerde 3 Token Kartı ile 1 Çift Taraflı Deluxe Oyun Matı/Düello Rehberi dahil.
 
Daha fazla bilgi için adres: https://www.yugioh-card.com/
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Yu-Gi-Oh
Ekim 2022'de Çıkış Yapacak PC Oyunları Diablo Immortal'ın İlk Büyük Güncellemesi Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız