Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyununda Elementlerin Gücü Power of The Elements ile Serbest Kalıyor

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI), Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU (TCG) için yepyeni temel booster paketi olan Power of the Elements'in Avrupa ve Okyanusya'da yayınlandığını duyurdu.
 
Bu 100 kartlık sette birden fazla yeni strateji ve Yu-Gi-Oh! GX’den "Elemental HERO" gibi sevilen temalar için keşfedilecek yepyeni kartlar var! İster halihazırda sahip olduğunuz Desteyi geliştirin ister daha önce denemediğiniz benzersiz stratejiler geliştirin, Power of the Elements'ta herkes için bir şeyler bulunmakta.
 
Yeni paketin özelliklerinden bazıları şöyle: 
 
- Jaden Yuki'nin temel canavarı Elemental HERO Neos'u kullanırken çok güçlü “Elemental HERO” Füzyon Canavarlarını kolayca çağırmanıza yardımcı olacak yepyeni kartlar
- Geçmişten gelen stratejilerle en iyi ve en parlak EARTH canavarlarını kullanmak konusunda mükemmel fırsatlar sunan yeni TOPRAK Peri Tipi temasıyla rakiplerinizi şaşırtın
- The Grand Creators, Dimension Force da dahil olmak üzere geçmişte yayınlanan ve ileride yayınlanacak setlerde tanıtılan stratejiler için daha fazla kart
- Yepyeni bir Canavar Tipine dayanan yeni bir temanın Dünya Prömiyeri
- Ve çok daha fazlası!
The Power of the Elements güçlendirici seti 100 yeni karttan oluşuyor: 50 Common Kart, 26 Super Rare Kart, 14 Ultra Rare Kart ve 10 Secret Rare Kart.

Daha fazla bilgi için: https://www.yugioh-card.com
 
Dünyaca ünlü Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU, 80’den fazla ülkede, 9 dilde yayınlanmaya ve her yaştan oyun severin beğenisini kazanmaya devam ediyor.
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyunu
Dövüş Oyunu Pocket Bravery, Konsollara ve PC'ye Geliyor Tactics Ogre'ın Remaster Sürümü 11 Kasım'da Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız