Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yu-Gi-Oh Koleksiyon Kart Oyunu için yeni destek paketi satışa sunuldu!

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI) bugün itibarıyla Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU (TCG) için hazırlanan yeni destek paketi Maze of Memories’in (Anılar Labirenti) Avrupa ve Okyanusya'da satışa çıktığını duyurdu.
 
Maze of Memories, Yu-Gi-Oh! tarihine saygı duruşu niteliğindeki kartlarla dolu. Black Lustre Soldier – Legendary Swordsman ile Yugi'nin ilk Ritüel Canavarının gelişini yeniden yaşayın, Duel Academy Field Spell ile okul sıralarına geri dönün veya sahanın tozunu Accel Synchro Stardust Dragon ile attırın.
 
Her efsanevi labirenti koruyan meşhur bir de gardiyan vardır- Maze of Memories’in savunucusu da Paradox Kardeşlerin ikonik Gate Guardian'ını oyun alanına çıkartan yeni Dünya Prömiyeri kartları.Yepyeni Füzyon Canavarlarını Special Summon etmek için Kazejin, Suijin ve Sanga of the Thunder'ı istediğiniz şekilde birleştirin.
 
 
 
Maze of Memories'i daha da iyi hale getirmek için, günümüzün popüler turnuva kartları kadar geçmiş dönemlerin unutulmaz turnuva kartları da pakete dahil edildi.Etraftaki en güçlü Synchro Canavarlarından biri olan Baronne De Fleur sayesinde rekabet şimdi daha da kızışacak.
Maze of Memories seti 42 Rare, 15 Super Rare, 10 Ultra Rare olmak üzere toplam 67 karttan oluşuyor. Sette bulunan 15 kartın Collector’s Rare versiyonları da mevcut.
 
Her booster paketi 7 kart içeriyor ve paket başına 1 Folyo kart ve 6 Nadir kart düşüyor. Daha fazla bilgi için adres: https://www.yugioh-card.com/eu/product/maze-of-memories/
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone PS4
Çok oyunculu rol yapma oyunu Wayfinder için yeni oynanış videosu yayınlandı Beklenen oyun Starfield 6 Eylül'e ertelendi!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız