Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yu-Gi-Oh Koleksiyon Kart Oyunu için Firavunların İlahları Kutusu Çıktı

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI) bugün Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU”nun (TCG) merakla beklenen yen’ paketi 2022 Tin of the Pharaoh's Gods'ın çıktığını duyurdu.
 
Kadim efsaneyi üçüncü ve son parçayla tamamlayın. 2022 Tin of the Pharaoh's Gods, Mısır'da keşfedilen gizemli Firavun tabletinin son parçasını takdim ediyor.
 
2020 Tin of Lost Memories2021 Tin of Ancient Battles gibi, 2022 kutusunun da girintili çıkıntılı kenarları ve teneke gövdeyle aynı hizada oturan çerçevesiz kapakları bulunuyor.
 
Böylece teneke kutuların birbirinin üzerine istifleyebiliyorsunuz. Halihazırda 2020 ve 2021 kutularına sahipseniz, bu kutuyu almanız kendi tabletinizi tamamlamanıza olanak sağlayacak.
2022 Tin of the Pharaoh’s Gods kutusunda her biri birer dev mega-setten 1 Prismatic Secret Rare, 2 Ultra Rare, 2 Super Rare, 1 Rare, ve 12 Common kart içeren 3 adet extra-large Mega-Pack bulunuyor.
 
 
 
2022 Tin Mega-Pack mega-setleri 2021’de yayınlanmış, aralarında Blazing Vortex, Lightning Overdrive, Dawn of Majesty, Burst of Destiny gibi popüler paketlerin kartlarından oluşmakta.
 
Daha fazla bilgi için adresimiz: https://www.yugioh-card.com/
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Yu-Gi-Oh
Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı Yu-Gi-Oh Master Duel'da Synchro x Xyz Festivali Başlıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız