Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyunu Bu Yılın ilk Core Booster Seti Battle of Chaos'u Duyurdu

 
 
Konami Digital Entertainment B.V., Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU (TCG)’nun yeni booster seti Battle of Chaos'un Avrupa ve Okyanusya'da satışa çıktığını duyurdu.
 
2022'nin ilk core booster’ı olan bu 100 kartlık set, yeni bir Ritüel Canavarı, yeni bir Füzyon Canavarı ve Timaeus'un yeni Ejderha formu dahil olmak üzere, Yugi Muto'nun Dark Magician’ı ile çalışan yeni kartlar içeriyor. Battle of Chaos'ta sizi bekleyen sürprizlerden bazıları şöyle: 
 
- Burst of Destiny'de tanıtılan temalara aralarında bir sürü Icejade kartı ve güçlü bir yeni Seviye - 10 Swordsoul Synchro Monster da bulunan yepyeni kartlar
- Vampire ve Ghostrick gibi "korkutucu" stratejiler için yeni kartlar
- Aesir yeniden yükseliyor! Yeni Nordic canavarları ve Nordic Relic kartları
- Yeni bir World Premiere teması
- Ve çok daha fazlası!
 
Battle of Chaos güçlendirici seti 50 Common, 26 Süper Rare, 14 Ultra Rare ve 10 Secret Nadir kart olmak üzere toplam 100 yeni kart içermekte:

Kuriboh Kollection aksesuarları an itibarıyla Avrupa ve Okyanusya'da da satışta. Hayranların favorisi Fiends, Kuriboh ve Magikuriboh'u içeren dört yeni aksesuarı kaçırmayın.
 
 

Toplam 70 kollu kart ve temalı bir Deste ayracı içeren Kuriboh Kollection Kart Çantası ile Ana, Yan ve Ekstra Desteleriniz güvende.Kuriboh Kollection Card Sleeves ise kartlarınızı daha iyi muhafaza etmek için biçilmiş kaftan. Her paket, Magikuriboh'u içeren 50 turnuva düzenleme kartı kılıfı ile geliyor. Kuriboh Kollection Oyun Matı Yugi'nin meşhur Fiends’ları ile süslenmiş ve bir Kuriboh kadar yumuşak bir Düello yüzeyi sunuyor. Koleksiyonlarını benzersiz bir stilde sergilemek isteyenler, çok özel Kuriboh Kollection 9-Pocket Duelist Portfolio’ya bakmadan geçmeyin. Bu portföy 180 adede kadar kartı saklamanıza, taşımanıza ve korumanıza izin veriyor.

Battle of Chaos ve Kuriboh Kollection aksesuarları şimdi Avrupa ve Okyanusya'da! Daha fazla bilgi için adresimiz: https://www.yugioh-card.com/uk/products/[SF2]
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
kart strateji
Grimoire of Souls Sevgililer Günü'nü Yeni Bir Macera ile Kutluyor Resident Evil 4 Remake'in Yakında Duyurulacağı Bildirildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız