Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yu-Gi-Oh! Kart Oyununun Yeni Seti Battles of Legend: Crystal Revenge Şimdi Satışta!

 
 
Konami bugün itibarıyla Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU’NUN (TCG) yeni seti Battles of Legend: Crystal Revenge'in satışa sunulduğunu duyurdu. Tamamı folyolu bu güçlendirici set, orijinal Yu-Gi-Oh! animasyon serisinden Yu-Gi-Oh VRAINS'e kadar uzanan yepyeni, daha önce hiç yayınlanmamış kartlar sunuyor.
 
Yu-Gi-Oh! GX’in uzun zamandır dört gözle beklenen Advanced Crystal Beasts yaratıkları bu sette çıkışlarını gerçekleştiriyor. Kristal Canavarların bu uğursuz formları, orijinal güçlerinin gelişmiş versiyonlarına sahip; örneğin, ATK desteğini TÜM Kristal Canavarlarınıza verirken rakibinizin canavarlarının ATK'sını düşüren Advanced Crystal Beast Topaz gibi. Orijinal "Crystal Beast" kartları ve ilgili kartlar Advanced Crystal Beasts ile de çalışıyor, böylece Structure Deck: Legend of the Crystal Beasts yapı destenizi daha da güçlendirebilirsiniz.
 
 
 
King's Court'tan Joker's Knight ve 3 Musketeers of Face Cards ile bir Deste oluşturan düellocular, sonunda Yugi'nin Grand Championship hikayesinin finalinde kullandığı Royal Straight Slasher'ı stratejilerine dahil edebilecekler. 3 Musketeers of Face Cards, yeni Rivalry of Warlords Organize Oyun formatındaki stratejilerden biri. Bu nedenle yeni kartlar çıkmadan önce Destenin temellerini öğrenmek isteyen Düellocuların yerel Resmi Turnuva Mağazasında (OTS) veya bir Yu-Gi-Oh! Championship Series (YCS) etkinliğinde bu format hakkında bilgi almalarını öneriyoruz.
 
Orijinal seriden Yu-Gi-Oh! VRAINS'e kadar uzanan kartlarıyla Düellocular, Ignis destekli Destelerden bir tane daha inşa edebilecekler! Bu kez, aşılmaz bir duvara bağlanan EARTH Cyberse Link Canavarları üzerine inşa edilen bir stratejiye sahip olan Earth Ignis'in Destesi sizleri bekliyor.
 
Çok çeşitli harika yeni kartların yanı sıra, Battles of Legend: Crystal Revenge, Düelloculara popüler eski kartları elde edebilmeleri için de bir şans daha verecek.
 
Her 5 kartlık pakette 4 Ultra Rare ve 1 Secret Rare kart bulunmaktadır.
 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Battles of Legend: Crystal Revenge
NFT Tabanlı Yerli Oyun I’m looking for 3024 People Yayınlandı Bilim Kurgu Temalı Rol Yapma Oyunu Cygnus Enterprises Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız