Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS KC Grand Tournament 2022 Şampiyonu Belli Oldu!

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI) bugün yaptığı açıklamayla Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS KC Grand Tournament 2022 Şampiyonasının (KCGT 2022) kazananlarını duyurdu.
 
KCGT 2022 tüm dünyada oldukça popüler olan mobil ve masaüstü oyunun çevrimiçi PVP turnuvası ve bu yıl üçüncüsü gerçekleşti. Yaz boyunca düzenlenen ön elemelerin ardından, dünyanın en iyi Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS oyuncuları 27 Ağustos’ta KCGT 2022 Şampiyonası’nda karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen Düellolar sonrasında Giorfio ve gii finale kaldılar. Final maçındaysa gii gösterdiği müthiş performansla şampiyonanın galibi oldu.
 
gii, Giorfio, ve üçüncü sırada yer alan Flishren ödül olarak Red-Eyes Black Dragon (Extra Secret Rare) kazandılar. Yarı final, üçüncülük ve final maçlarının sonuçları şöyle:
 
Yarı Final Sonuçları

- Giorfio 2-1 Flishrengii 2-1 Kou

Üçüncülük Maçı Sonuçları

- Flishren 2-0 Kou

Final Sonuçları

- gii 2-0 Giorfio
 
Resmi Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU’nu temel alan Yu-Gi-Oh! Duel Links, KONAMI’nin dünyaca ünlü oyununu mobil cihazlara ve PC’ye taşıyor. Düellocular Yami Yugi, Jaden Yuki, Yusei Fudo gibi Yu-Gi-Oh! evreninin popüler karakterlerini dijital kart savaşlarında yaşatmaya devam ediyorlar.

Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS dünya çapında 150 milyon indirmeye ulaştı. Dünyanın dört bir yanındaki düellocular 75 milyardan fazla kart topladı ve 7 milyar Düelloda savaştı.

Yu-Gi-Oh! serisi Kazuki Takahashi’nin dünyaca ünlü mangası Yu-Gi-Oh!’dan esinleniyor. Bu manga, 1996 yılında SHUEISHA Inc. Tarafından yayınlanan Weekly Shonen Jump dergisinde seri haline getiriliyor ve halen TV-Tokyo iştirakçisi kanallarda yayınlanan “Yu-Gi-Oh!” animasyon serisiyle devam etmekte. KONAMI ilk Yu-Gi-Oh! konsol oyununu 1998 yılında yayınladı ve seri, koleksiyon kartı oyunu da dahil olmak üzere, halen dünya çapında milyonlarca oyuncu tarafından oynanmakta. KONAMI farklı kanallardan Yu-Gi-Oh! içerikleri üretmeye devam ederek serinin ruhunu yaşatmaya devam ediyor.
 
Yu-Gi-Oh! Duel LinksiPad, iPhone ve iPod touch için ücretsiz olarak App Store üzerinden, Android cihazlar için Google Play‘den ve PC için de Steam üzerinden indirilebilir. 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
kart macera yugioh
VALORANT Champions İstanbul Turnuvasının Programı Duyuruldu! NetEase Games, Heavy Rain Geliştiricisi Quantic Dream'i Satın Aldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
YU-GI-OH! Duel Links
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız