Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ys VIII: Lacrimosa of Dana Akıllı Telefonlara Gelecek

 
Yayıncı Linekong Entertainment Technology ve geliştirici Falcom Ys VIII: Lacrimosa of Dana'nın iOS ve Android cihazlara geleceğini duyurdu. Çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Aksiyon rol yapma oyunu ilk olarak Temmuz 2016'da PS Vita için, Mayıs 2017'de PlayStation 4 için, Nisan 2018'de PC için ve en son Haziran 2018'de Switch için çıkış yapmıştı.
 
Oyunun tanıtım yazısı:


Ys, 8 yıl sonra ilk kez yepyeni bir macerayla geri döndü. Adol bir gemi enkazının içinde uyanmıştır ve lanetli bir adada mahsur kalmıştır. Orada Adol ve gemi enkazından kurtulan diğer yolcular izole adadaki korkunç canavarlara ve gizemli kalıntılara meydan okumak için bir köy oluştururlar. Bu olayların arasında, Adol bilinmeyen bir dünyada yaşayan esrarengiz mavi saçlı bir kızın hayalini kurmaya başlar. Lanetli adanın ve mavi saçlı kızın bilmecesini çözmeye çalışırken Ys VIII: Lacrimosa of Dana'da Adol'e katılın.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Persona 5'ten Joker 18 Nisan'da Super Smash Bros. Ultimate Savaşına Katılıyor Ubisoft Notre Dame Katedrali için €500,000 Bağışta Bulunuyor, Assassin's Creed Unity PC'de Ücretsiz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız