Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ys IX: Monstrum Nox PS4 için Duyuruldu

 
Falcom, Ys IX: Monstrum Nox'ı PlayStation 4 için duyurdu. 2019'da Japonya'da çıkacak.
 
Ys IX: Monstrum Nox, Gllia Eldlingen bölgesinde Esterior'un kuzeydoğusunda bulunan Baldeux'da geçecek. Oyun Prison City olarak bilinen devasa şehirde gizlenen Monstrum adındaki doğaüstü yeteneklere sahip insanların gizemlerini gözler önüne sermeye çalışan yeni bir macera sunacak.
 
Ys IX: Monstrum çeşitli yetenek saldırıları, serbestçe dash yapabilme, sıçrama gibi hızlı aksiyon ve devasa boss'lara karşı savaşlar gibi Ys serisinin ana oynanışının yanı sıra yeni oyunla bağlantılı çok sayıda yeni unsur getirecek. Tüm alanlarını serbestçe araştırmak için doğaüstü eylemler kullanma, Prison City'de lonca operasyonları ve daha fazlası gibi.
 
Batı çıkışı hakkında şimdilik resmi bir açıklama yapılmadı.

İlk ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Ys IX Ys IX: Monstrum Nox
Dreams'in Betası 19 Aralık'ta Başlıyor Steam Kış İndirimlerinin Başlangıç Tarihi Belli Oldu, Steam Ödülleri Adayları Duyuruldu

Adol125

19.12.2018 23:32:44

+1
Aslında on numara seridir ama bizde pek bilen yok. Gerçi bizde Fire Emblem, Smash Bros, Metroid, Tales, vs vs bilinmeyen sürüsüne bereket kaliteli seri var. Jrpg olmasına rağmen tek ana karakter üzerinden ilerleyen bir seri YS. Bu oyunda eğer sonradan vazgeçmedilerse Lacrimosa of Dana'nın devamını alacak hikaye olarak. Hazır elleri değmişken xSeed'e Kefin'e bi remake yaptırsalar ya. Seride oynamadığım bir tek o kaldı. "Do you know the name Adol Christin?" Seriye girişmeyi düşünen varsa yazdığım sırayla oynasın ki şiddetle öneririm. Birisi anket açarak soruyor yabancı bir forumda. PS4 e YS VIII mi alayım FF XV mi diye. Ankete verilen cevapların yüzde 80 i (150 de 120) YS al şeklinde. 1-2 Chronicles, Origin, Memories of Celceta, Oath in Felghana, Kefin (batıya gelmedi çok eski hikayesini okuyun geçin), Lacrimosa of Dana, Ark of Napisthim, Seven. Ufakta bir tavsiye vereyim. 1-2, origin, felghana, napisthim i normalin üstünde oynamayın. Geriye kalanlar da kendinize güveniyorsanız nightmare açın. yoksa hardın üstüne çıkmayın. Ayrıca origini 3 kez bitirmeniz lazım. Kız-Erkek-Sonradan açılan diye. Sonradan açılan karakterle oynamazsanız esas hikayeyi görmezsiniz. Çok değişiyor. Her bir karakterin hikayesini bitirmek 10-12 saat falan sürüyor normal zorlukta.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ys IX: Monstrum Nox
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız