Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yoshi'ye Özel, Yeni Bir Oyun Gelebilir

Umarız bu dedikodu gerçeğe dönüşür..

     Mario'nun sadık dostlarından biri olan ve prensesi kurtarma macerasında türlü türlü şeyleri diliyle yakalayan can dostumuz Yoshi'ye özel bir oyun geliştiriliyor olabilir.
 
     İlk olarak 1990 yılında karşımıza çıkan Yoshi, Super Smash Bros ve Mario Kart serisi de dahil olmak üzere birçok Mario oyunu dışında bazı projelerde de kendi oyunlarına sahip olmuştu. 3DS için hazırlanan MGS 3DS: Sneak Eater'da da küçük bir role sahip olan Yoshi için bugün önemli bir dedikodu ortaya çıktı. Gelen haberlere göre Nintendo firması önümüzdeki günlerde düzenleyeceği özel konferansta Yoshi'ye özel bir oyun duyuracak.
 
     3DS ağırlıklı olan bu konferansta duyurulacağı belirtilen oyunun arkasındaki isim için ise Good-Feel adı geçiyor. Firmayı son olarak Kirby's Epic Yarn'da görmüştük. Bu oyun ile adından iyi bir şekilde bahsettiren firma yeni Yoshi oyununda karşımıza çıkabilir. Dedikodu mu yoksa gerçek mi? Birkaç gün daha sabır...

Bu haberin bağlantısı
URL
Super Mario 3D Land Mario 3DS Super Mario Platform Shigeru Miyamoto 3D
Resistance 3 MP'sinde Frame Rate Sorunu Görülüyor Modern Warfare 3'te 41,000 Satır Diyalog Var

tasci3

12.9.2011 05:20:54

0
boynuz kulağı geçiyor mu?:D:D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mario 3D Land
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız