Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yoshida'dan Nintendo Amerika Başkanına Gönderme


     Nintendo Amerika başkanı Reggie Fils-Aime bir süre önce bir süre önce Xbox One ve Playstation 4'ün çıkış oyunları hakkında "eh işte" değerlendirmesinde bulunmuştu. Bu durum karşısında sempatik kişiliğiyle tanıdığımız Sony Worldwide Studios başkanı Shuhei Yoshida dalga geçerek şu açıklamayı yaptı.
 
"Reggie'ye sempati duymamak neredeyse imkansız"
 
     Yoshida'nın Playstation 4'ün çıkış oyunlarına güvendiğini biliyoruz. Buna karşın Wii U'nun çıkış oyunları eleştirilmesine rağmen Reggie Fils-Aime'in bu tür açıklamalar yapması gerçekten de ilginç.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twitter sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Xbox One'ın Halo'sundan İlk Hikaye Detayları Platinum, Nintendo ile Daha Yakın Çalışmak İstiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

waltran

1.9.2013 18:55:31

0
wii u için çıkış oyunu diye söyledikleri oyunların yarısı çıkmadı, sony nin çıkaracağı oyunlar 'eh işte' lik kadar olsa bile en azından çıkacaktır.

aykut291

30.8.2013 11:30:01

-1
Bu ara da arkadaşlar ps4 çıkış oyun listesi nerde?Biri bana linki atabilirmi rica etsem? Haberi aladım veya unuttum merak ettim çıkış oyunlarını da :)

BSC Misafiri

30.8.2013 11:17:32

+6
Mark Cerny, Shu Yoshida, Andrew House. Youtube 45 dakikalik Mark Cerny sunum videosu var. Adamlar cocukluk arkadasi 20'li yaslardan ilk Playstation oncesinden. Bilmeyenler varsa izleyebilirler youtube'de. Sony Ps1 ve 2 zamanindan sonra ilk defa ne yaptigini bilen insanlarin elinde. PS3 bir faciadan donus filmi gibi oldu. Sony 2 senede toparlayip zirve yaptilar ama PS4 ile cikmadan fenomen olmayi basardilar gercekten. Attiklari her adim soyledikleri her soz begeniliyorsa ve milyonu asmis on siparisi varsa hersey ortaya cikmis ve berrak demektir. Helal olsun PS3 sonrasi iyi degil mukemmel toparladilar durumu. Saygi duyarim.

dIsAstEr

30.8.2013 11:16:21

0
Dün görmüştüm bunu, burada da ben paylaşayım. http://i.imgur.com/eWkqQdG.gif

Noctis_Strife

30.8.2013 11:08:07

0
Hahaha, bu adam müthiş ya.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız