Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yooka-Laylee'nin Yeni Hayalet Karakterleriyle Tanışın

     
      Kickstarter'da büyük ilgi gören Yooka-Laylee'nin yeni karakterleri tanıtıldı. Ghost Writers adını alan bu beş hayalet oyundaki bazı büyüleyici bölümlerde karşımıza çıkacak.
 
       Ghost Writers karakterleri Yooka-Laylee'nin büyülü kitabını yazan karakterler. Bu beş karakter ölünce ruhları, yarattıkları dünyanın içine hapsolur. Oyun boyunca bu beş karakterleri bulacak ve onları özgür bırakacağız. Böyle yaptığımız taktide de belirtilene göre bazı ödüller alacağız. Her bir hayaletin farklı özellikleri olacağı ve yakalamak için farklı yollara başvurmamız gerektiği belirtiliyor.
 
       Kickstarter'da 1 milyon dolara ulaşan en hızlı oyun projesi unvanını elinde bulunduran Yooka-Laylee, 2016'nın Ekim ayında  PC, Mac, Linux, PlayStation 4, Xbox One ve Wii U için çıkış yapacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ign.com project ukulele banjo kazooie platoform 3d bağımsız kickstarter indie
Mobil Platforma Gelen Monster Hunter Explore'dan Yeni Bir Video Xbox One'ın Arkaplanda Müzik Çalma Özelliği En Erken Sonbahar'da Gelecek

OldGamers86

31.5.2015 01:49:41

0
Ekim ayı.... güzel geçecek gibi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yooka-Laylee ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız