Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yo-kai Watch 4 Batıya Geliyor

 
Level-5, Anime Expo 2019 paneli esnasında yaptığı açıklamada, Yo-kai Watch 4'ün Batıya geleceğini doğruladı.

Panel esnasında İngilizce altyazı içeren Japonca fragman yayınlanmış fakat bu fragmanın ne zaman internet üzerinden paylaşılacağı belli değil.

Şirket, oyuncuların Yo-kai Watch 4'ü tam olarak anlaması için bazı yerelleştirilmemiş Yo-kai filmlerini izlemesi gerektiğini belirtti. Level-5, bu filmleri yerelleştireceğini direkt olarak doğrulamasa da en azından bu konudaki isteğini dile getirdi.

Yo-kai Watch 4: We’re Looking Up at the Same Sky 20 Haziran'da Japonya'da Nintendo Switch için çıktı. Batı çıkışının Japonca versiyonuyla aynı altyazıya sahip olup olmayacağı belli değil.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Wargoove PS4 Versiyonu Sertifikasyon Sürecine Girdi ve Çıkış Tarihi Çok Yakında Duyurulacak One Piece: Pirate Warriors 4 PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu

BSC Misafiri

6.7.2019 23:11:49

0
Ben bekleyemedim Nintendo Japon hesabımla aldım çıktığı gün, dün gecede bitirdim, Japonca bile oynansa çok kolay olmuş gerçekten??
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız